Geriausias Norvegijoje interjeras - grožio salone. Neįtikėtinas!

Grindys – pliko betono, sienas puošia gatvės meno stiliaus piešiniai. Tai tikrai nėra vien moterų karalija, nors interjerą kūrė dailiosios lyties atstovė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 3, 2014, 1:35 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:50 AM

Interneto portalas „The Cool Hunter“ šį Norvegijos sostinėje Osle esantį grožio ir SPA saloną „Inch” pavadino „unisex“ stiliaus.

Ir vis dėlto šis salonas atrodo ne tik avangardiškai, stilingai, bet ir jaukiai. To jaukumo, kartu – linksmumo ir įdomumo, suteikia rankų darbo baldai ir blusturgiuose bei sendaikčių parduotuvėse sumedžiotos išskirtinės interjero detalės.

Ypač įdomiai atrodo apvalūs senoviniai stalai su ant jų primontuotais veidrodžiais. Prireikus čia pat surengti vakarėlį, veidrodžius galima nuimti. Taip kirpyklos stalai virsta paprastais staliukais, ant kurių galima patiekti gėrimų ir užkandžių.

Grožio salono interjerą, kuris buvo išrinktas geriausiu Norvegijos interjeru, sukūrė „Inne Design“ įmonės savininkė, interjero ir baldų dizainerė Vigdis Apeland Bergh.

Anot portalo „The Cool Hunter“, grožio salone dizainerei puikiai pavyko išlaikyti pusiausvyrą tarp vyriškumo ir moteriškumo, derinant plikas betono grindis bei gatvės meną su minkštais sagutėmis nusagstytais baldais ir klasikinėmis detalėmis.

Daugiau  neeilinių interjerų - mūsų "Facebook" paskyroje!

Parengta pagal „The Cool Hunter“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.