Oligarcho R. Abramovičiaus namas Niujorke gniaužia kvapą

Romanas Abramovičius nušluostė nosį visiems Rusijos oligarchams. Jis turi nuosavą futbolo komandą, povandeninį laivą, jachtą, senovinių pilių. O jo namai stebina prabanga ir rusišku interjero suvokimu. Kiek būstų turi Rusijos milijardierius - sunku ir suskaičiuoti. Nekilnojamojo turto Rusijos oligarchas turi ir Londone, ir Junginėse Amerikos valstijose, ir Prancūzijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 9, 2014, 12:04 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:22 AM

R.Abramovičiaus motina mirė gimdydama, o tėvą statybose užmušė kranas. Todėl mažasis Roma užaugo Saratovo vaikų namuose. Tačiau, nepaisant to, kad jis anksti tapo našlaičiu, kad moterys vadino jį nevykėliu ir palikdavo, kad jis taip ir nebaigė nė vienos aukštosios mokyklos, dabar jam pavydi visi rusų oligarchai. O vaikų namų kambariai dabar - tik prisiminimas.

Vienas įspūdingiausių R.Abramovičiaus valdomų nekilnojamo turto objektų neabejotinai yra ir Niujorke, Manheteno rajone esantis pasatas. Už jį rusų oligarchas paklojo 75 milijonus JAV dolerių. Tai didžiausia kada nors sumokėta suma už tokio tipo pastatą Niujorke. Itališkojo renesanso stiliaus pastatas su vaizdu į Centrinį parką. Name yra aštuoni miegamieji kambariai, dešimt vonios kambarių, vyno rūsys, pobūvių salė, o ant namo įrengta terasa, su vaizdu į parką.

Rusų oligarchas taip pat yra įsigijęs devynis prabangius Londono centre esančio namo butus. Šiame pastate yra net devyni miegamieji, pramogų salė, baseinas, garų kambarys ir vaikų studija. Oligarchas ilgą laiką supirkinėjo šiame name esančius butus, kol galiausiai jam pavyko pasiekti savo - visi devyni butai atiteko į Romano rankas.

R.Abramovičius turi vilą Pietų Prancūzijoje, taip pat ir pasaulį stebinančias jachtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.