Po skyrybų gražuolė H. Klum atsikrato įspūdingo rojaus kampelio

Žavusis "Victoria's Secret" angelas Heidi Klum pasiryžo parduoti savo rojaus kampelį - milžinišką, daugiau nei 13 tūkst. kvadratinių metrų, namą, kurį ji įsigijo gyvendama su savo buvusiu vyru atlikėju Sealu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-15 17:20, atnaujinta 2018-02-11 23:22

Dar 2010-aisiais prestižiniame, įžymybių pamėgtame Brentvudo rajone Kalifornijoje valdas įsigijusi už 14 mln. JAV dolerių (apie 35 mln. litų) dabar H.Klum savo jaukius namus stengiasi parduoti už kone dvigubai didesnę sumą – net 25 mln. JAV dolerių (daugiau nei 63 mln. litų), rašo "Lietuvos ryto" žurnalas "Stilius".

Tiesa, kaina pakilo ne šiaip sau – namo renovacija, interjeras ir saugumo sistemos supermodeliui papildomai atsiėjo toli gražu ne vieną milijoną.

Už solidžią sumą būsimasis namų šeimininkas galės džiaugtis 8 miegamaisiais, valgomuoju, atvežtu tiesiai iš vieno garsiausių Paryžiaus viešbučių, biblioteka su medine lentyna, atkeliavusia iš Napoleono Bonaparto namų Prancūzijoje bei 10-ia vonios kambarių (iš vieno atsiveria nuostabus vaizdas į Ramųjį vandenyną).

Kaip ir dera pasaulinio lygio žvaigždei, H.Klum valdose puikuojasi įspūdingo grožio fontanas, baseinas, SPA, dekoratyvinis tvenkinys žuvims, rožių sodas, golfo aikštynas bei vaikų žaidimų aikštelė.

„Namas yra neįtikėtinas visomis prasmėmis. Sėdėdama savo sode, gerdama rytinį puodelį kavos ir žvelgdama į vandenyną jaučiuosi lyg devintame danguje“, – kadaise taip apie savo namus atsiliepė H.Klum.

Daugiau interjerų - mūsų "Facebook" paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.