Holivudo žvaigždės namas, kurio niekas nenori pirkti

Holivudo aktorė Renée Zellweger, sukūrusi literatūrinės vienišės Bridžitos Džouns vaidmenį, ilgą laiką buvo siejama su ja. Nelaiminga meilė, audringas gyvenimas – tai faktai, kurie sieja aktorę ir jos sukurtą personažą.

Renée šį būstą nusipirko 2004 metais.<br>AOP nuotr.
Renée šį būstą nusipirko 2004 metais.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 28, 2014, 3:08 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:40 PM

Pavaizduota, kaip tipinė 10-ojo dešimtmečio trisdešimt kelerių londonietė Briget, nuolat nerimaujanti dėl svorio, rūkymo ir alkoholio, tapo sava tos kartos moterims. Lygiai tokia pat artima pasaulio moterims liko ir R.Zellweger.

Neatsitiktinai kalbant apie Renée nesėkmes iškyla Briget vaizdinys. Dailymail.co.uk praneša, kad aktorė vis nesėkmingai bando parduoti savo būstą Konektikute. Aktorė jau antrą kartą per trejus metus pasaulio rinkai siūlo savo namus.

2011 metais šis aktorės namas nesulaukė jokio susidomėjimo. Todėl pasaulio žurnalistai spėlioja, ar antras kartas bus sėkmingas?

Už šį būstą, kuriame yra keturi miegamieji, aktorė prašo 1,6 milijono JAV dolerių. Šiame vasarnamyje yra 38 hektarai žemės, o pro langus matyti upė.

Manoma, kad vasarnamis buvo pastatytas 1770 metais, jame – keturi miegamieji kambariai, trys vonios kambariai, klėtis, taip pat svečių namelis. Iš pradžių už šį būstą aktorė norėjo gauti 1,5 milijono JAV dolerių, dabar kaina padidėjo iki 1,6 milijonų JAV dolerių.

Renée šį būstą nusipirko 2004 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.