J. Alba pataria, kaip sukurti sveiką ir stilingą darbo aplinką

Daugybė kino žvaigždžių turi savo biurus – taip atskirdamos savo privatų gyvenimą ir sceną. Kaip manote, koks turėtų būti žymios aktorės kabinetas? Įspūdingo interjero, didelis kambarys ir aplink bėgantys asistentai? Aktorės Jessicos Albos darbo kambarys nei kiek neprimena šio apibūdinimo.

O kokia jūsų darbo vieta?<br>„123rf“ asociatyvi nuotr.
O kokia jūsų darbo vieta?<br>„123rf“ asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-31 11:23, atnaujinta 2018-02-11 15:08

Jos darbo vieta – viduryje biuro. Jauna dviejų mergaičių mama netgi neturi atskiro savo kabineto ir visus reikalus tvarko vienoje erdvėje su kitais jos darbuotojais.

Jessica – ne tik vaidina kine. J.Alba jau seniai kovoja už kuo natūralesnius produktus kūdikiams ir yra sukūrusi savo interneto svetainę Honest.com, kurioje tėveliai gali sužinoti, kokie priedai ir chemikalai yra naudojami gaminant jų vaikų maistą, sauskelnes ar aksesuarus.

„Aš norėjau savo komandai sukurti skirtingas erdves darbui, siekiau, kad jie nejaustų, jog visą dieną sėdi prie stalo. Šiame biure kambario baldai yra paprasti, bet stilingi“, – teigė aktorė.

Pasak Jessicos, baldai ne tik ryškūs ir estetiški, bet ir komfortiški. Aktorė galvodama apie interjerą siekė įkvėpti savo darbuotojus.

Aktorė atskleidė, kaip sukurti patogią, stilingą ir „sąžiningą“ darbo erdvę savo darbuotojams:

1. Pastatykite biure daug gėlių. Visą dieną patalpoje sėdinčiam darbuotojui svarbu pasijausti taip, lyg jis būtų lauke. Aktorė pataria įrenginėjant biurą panaudoti keletą skirtingų spalvų.

2. Reikia atrasti stimuliuojančias spalvas.

3. Įneškite šiek tiek namų į biurą. Tai padaryti jums padės knygos, pagalvėlės ir žvakės.

4. Saldainiai yra raktas. „Saldainiai verčia mane pasijusti laiminga. Galbūt cukrus ir nėra pats sveikiausias dalykas pasaulyje, bet saldainiai iš želė pupelių yra tiesiog puikūs“, – sako aktorė.

Ji teigia, kad spalva nesvarbi, reikia, kad saldainiai nesilydytų.

5. Atsineškite į biurą nuotraukų. Tik nepadauginkite, antraip – jūsų darbo vieta atrodys netvarkinga. Ant Jessicos darbo stalo stovi vos kelios nuotraukos. Iš vienos žvelgia jos besišypsantis vyras.

6. Išbandykite netradicinius sėdmaišius.

Kaip atrodo Jessicos Albos biuras galite pažiūrėti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.