Senos sodybos pirkėjo daržinėje laukė neįtikėtina staigmena

Kartais pasaulio spaudoje paskelbiama apie tokius sėkmingus nekilnojamojo turto pirkimo sandorius, kad aplinkiniai net ima abejoti, ar tai gali būti tiesa.

Teigiama, kad visa ši kolekcija verta keleto milijonų eurų.<br>intuh.net nuotr.
Teigiama, kad visa ši kolekcija verta keleto milijonų eurų.<br>intuh.net nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2014, 10:05 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:14 PM

Įsigydamas sodybą Portugalijoje, kurioje jau daug metų niekas negyveno, vienas amerikietis nė neįsivaizdavo, koks tai geras pirkinys.

Teigiama, kad sodybos pirkėjui nepatiko tik šalia jos esanti daržinė, į kurią įėjimas buvo užvirintas. Vis dėlto žmogus nutarė surizikuoti ir įsigijo sodybą su visa paslaptinga daržine už žemiausią pasiūlytą kainą.

Nusipirkęs nekilnojamąjį turtą neįvardintas pirkėjas nusprendė apžiūrėti ir tai, kas yra daržinės viduje. Atvėręs vartus vyras senoje daržinėje išvydo tai, apie ką negalėjo ir pasvajoti.

Kaip rašo britų interneto dienraštis „Mirror“, daržinėje stovėjo daugybė senovinių automobilių, tarp jų ir „Aston Martin“, „Mercedes“ bei įvairūs „Lotus“ modeliai. Nors ir apdulkėję, automobiliai buvo tinkami važinėti.

Teigiama, kad visos ši kolekcija verta keleto milijonų eurų.

Dienraštyje „Mirror“ rašoma, kad tokia istorija jau kurį laiką sklando internete ir skatina aplinkinius spėlioti, ar ji ne per gera, kad būtų tiesa?

Interneto žiniasklaidoje tvirtinama, kad automobilių nuotraukos yra tikros. Spėjama, kad mašinos yra aštuntame-devintame dešimtmetyje automobiliais prekiavusio žmogaus kolekcija. Manoma, kad šis prekeivis įdomiausius jį pasiekdavusius modelius tiesiog pasilikdavo sau, o kai daržinė buvo užpildyta, ant jos pakabino spyną ir užlitavo duris.

Tačiau tokią prielaidą iškėlęs žurnalo „Sport Car Market“ žurnalistas Tomas Cotteris suabejojo, kad kas nors šiaip sau parduotų seną sodybą, pamiršęs paminėti naujiems jos savininkams apie daržinėje slypintį lobį.

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.