R. Abramovičiaus nusižiūrėtą būstą Niujorke galima išsinuomoti

Įspūdingus apartamentus Niujorko Penktojoje Aveniu šiuo metu galima išsinuomoti už 150 tūkst. JAV dolerių (410 tūkst. litų) per mėnesį. Nedaug trūko, kad šį būstą ir kitus name esančius butus būtų įsigijęs rusų milijardierius Romanas Abramovičius. Anuomet verslininkas žadėjo sumokėti 75 mln. dolerių (205 mln. litų).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-03 15:20, atnaujinta 2018-01-28 17:07

Beveik prieš metus R.Abramovičius ketino įsigyti tris iš penkių šiame name esančių butų iš nekilnojamo turto plėtotojo brito Howardo Ronsono. Tąsyk milijardierius norėjo pirkti butą viršutiniame aukšte, butus su dviem ir trimis atskirais įėjimais.

Deja, sandoris nutrūko, nes H.Ronsono našlė ir turto paveldėtoja Engelika Ivanc nusprendė jį atšaukti, tikėdamasi gauti daugiau pinigų iš turtingojo ruso.

Pranešama, jog R.Ambramovičius buvo įsigijęs kitą butą šiame name ir stengėsi nupirkti visą namą bei jį restauruoti. Panašu, kad dabar jo svajonės taip ir neišsipildys.

Tačiau tie, kurie gali kas mėnesį išleisti 410 tūkst. litų keturių miegamųjų butui, gali tai padaryti susisiekę su nekilnojamojo turto agentais „Stribling and Associates“.

Nuomojami apartamentai yra savitas klasikinio ir modernaus stiliaus mišinys,  aukštomis sienomis, su biblioteka, terasa ant stogo, iš kurios atsiveria  Centrinio parko vaizdas.

Pagal businessinsider.com parengė Erika Bružaitė

Dar daugiau interjerų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.