Kur nakvoti įdomiau: vienuolyno celėje ar kalėjimo kameroje?

Nakvynė orlaivio pilotų kabinoje? Ar šuns formos viešbutyje? O gal Viktorijos laikus menančiame kalėjime? Kelionių portalas „TripAdvisor“ sudarė, anot lankytojų, įdomiausių teminių nakvynės vietų sąrašą.

"V8 Hotel Motorworld Region Stuttgart".
"V8 Hotel Motorworld Region Stuttgart".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2014, 9:17 PM, atnaujinta Jan 23, 2018, 3:46 PM

Dog Bark Park Inn

Aidaho valstija, JAV

Vien šunys. Jau keliolika metų šio „šuniško“ viešbučio šeimininkai – sutuoktiniai Dennis ir Frances – mėgaujasi ne tik lankytojų, bet ir žiniasklaidos dėmesiu. Menininkų pora viešbutį kūrė kaimišku stiliumi. Šuns formos pastate ir kituose nameliuose galima išvyksti 60 veislių šunų figūrėlių, drožinėtų iš medžio.

Superior Erlebnishotel Colosseo Europa Park

Rustas, Vokietija

Tarytum būtumėte atsidūrę Romoje gladiatorių laikais. Šis viešbutis primena garsųjį Flavijaus amfiteatrą - didžiausią ir seniausią pasaulyje amfiteatrą, esantį Italijos sostinėje.

Seven Hôtel Paris

Paryžius, Prancūzija

Kokiame kambaryje apsistosite? Tame, kuriame galima patirti levitaciją? Tame, kuris primena Versalį, kabarė ar romantiškąjį Paryžių? O gal Agentą 007? Kaip tikina tie, kurie buvo apsistoję šiame viešbutyje, interjeras čia jausmingas ir tinkamas romantiškoms kelionėms.

V8 Hotel Motorworld Region Stuttgart

Böblingenas, Voekietija

Automobilių aistruoliai privalo čia apsistoti, nesvarbu, kiek tai kainuotų. Šitaip atsiliepimuose rašo tie, kurie šiame viešbutyje praleido bent naktį.

McMenamins Kennedy School

Oregonas, JAV

Penkių žvaigždučių viešbutis su restoranu, kino teatru, baseinu, tačiau visa tai atrodo taip, lyg būtum mokykloje 1900 metais.

LEGOLAND Resort Hotel

Vindzoras, Anglija

Geresnio viešbučio vaikams nerastum. Šitaip rašoma atsiliepimuose. Ypač tiems vaikams, kurie kraustosi iš proto dėl lego konstruktorių.

„Malmaison Oxford Castle“

Oksfordas, Anglija

Naktis kalėjime? Kodėl ne? Ypač, jei jis įsikūręs senoje pilyje, o kambariai dvelkia senove ir prabanga. Tai istorinė vieta, Viktorijos laikais čia išties buvo kalėjimas.

„Jumbo Stay“

Stokholmas, Švedija

Esate miegojęs lėktuve? Žinoma, kad taip. O pilotų kabinoje? Ši nakvynės vieta itin traukia tuos, kuriems patinka keliauti ir labai knieti įkišti nosį ten, kur palydovai paprastai neleidžia. Viešbutis įkurdintas lėktuve.

„Montana Magica Lodge“

Neltumė, Čilė

„Niekada dar nebuvau apsistojęs viešbutyje, kuris būtų taip kūrybiškai dekoruotas. Pastatas primena vulkaną“, – šitaip rašo buvęs svečias ir tikina, kad išties viešbutyje jautiesi kaip pasakoje.

„Gamirasu Cave Hotel“

Urgupas, Kapadokija, Turkija

Šis viešbutis mena Bizantijos laikus. Tai buvęs krikščionių vienuolynas uolose, o dalis kambarių įkurti buvusiose vienuolių celėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.