Ir provincija nori prabangos: Viešvilėje suspindo grožio oazė

Atokiame Lietuvos kampelyje, Viešvilėje (Jurbarko r.), įsikūręs grožio centras LK tiesiog atima žadą – išskirtine prabanga alsuojanti grožio imperija vis dar neįprasta provincijos aplinkai.

Daugiau nuotraukų (1)

Brigita Mėlynytė

Nov 10, 2014, 2:04 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 9:23 PM

Tiesa, labiau prabangus interjeras, o štai fasadas primena kadaise Klaipėdos kraštui būdingus akmeninius pastatus, kuriuose įsikurdavo svarbiausios miesto tarnybos.

„Nesinorėjo išore išsiskirti iš bendro Viešvilės pastatų ansamblio, tad ir naujasis centras tarsi atkartoja šio krašto architektūros praeitį“, – sakė grožio centro savininkas Kęstutis Kuniauskas.

Kone 2 tūkst. kvadratinių metrų pastato erdvės padalytos į tris pagrindines zonas: svečių priimamąjį, kirpyklą ir SPA procedūrų kabinetus. Visoms patalpoms vientisumo suteikia pro visus langus matomas tas pat vaizdas – tyvuliuojantis ežeras ir rytinėje jo pusėje čiurlenantis krioklys. Toks harmoningas statinio ir aplinkos derinys kiekvieną čia apsilankiusįjį nuteikia ypač maloniai.

„Dažnai klientai sako, kad ča ilsėtis galėtų valandų valandas. Vaizdinga panorama ir viduje tvyranti šiluma suteikia ramybės tiek kūnui, tiek sielai – nesvarbu, kokia procedūrą jie yra pasirinkę“, – atsiliepimais dalijosi savininko žmona Ligita.

Prieš kuriant grožio centro interjerą, Kuniauskai buvo įsitikinę, kad geriausiai jame derėtų klasika, tačiau planus pakoregavo interjero dizainerė Ingrida Jakubson. Ji pasiūlė klasiką šiek kiek sumoderninti.

Akmuo ir medis – šios dvi medžiagos yra pagrindinės interjero dalyvės. Pavyzdžiui, akmeniniai praustuvai įrengti kiekvienoje centro patalpoje. Daug dėmesio skirta ir baldų kokybei bei jų kompozicijoms. Šeimininkė pageidavo, kad viskas grožio centre būtų kokybiška, o dizainerė stengėsi derinti baldų funkcionalumą ir grožį.

Vieni baldai buvo atgabenti iš Prancūzijos, kiti pagaminti vietos meistrų.

I.Jakubson ypač džiaugiasi pavykusiu patalpų apšvietimu: kiekvienoje centro zonoje yra skirtingas šviesos intensyvumas, įdomu ir tai, kad kai kurie šviestuvai buvo puošti gintaru.

„Visose erdvėse sukurti kelių tipų apšvietimai, todėl klientai čia jaučiasi ramiai, per didelis šviesos srautas jų neerzina“, – pabrėžė I.Jakubson.

Grožio centro šeimininkai dažnai keliauja po egzotinės šalis, tad ne vieną interjero idėją parsivežė būtent iš ten esančių grožio centrų bei viešbučių. Todėl nenustemba, kad jų klientams ši grožio oazė primena rūmus ar prabangiausius Egipto viešbučius.

Ateityje grožio centre Kuniauskai planuoja įrengti baseiną, pirčių, viešbutį ir net krepšinio salę.

Daugiau įvairių interjerų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų