Viena stilingiausių planetos moterų atsikrato savo namų Niujorke

Stiliaus dievaite laikoma aktorė Sarah Jessica Parker (49 m.) nusprendė atsikratyti nebenaudojamų daiktų. Tiksliau - prabangaus penkių aukštų namo, stovinčio Žemutiniame Manhatane. 

AOP nuotr.
AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Stilius“

Dec 10, 2014, 11:01 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 1:28 PM

Holivudo žvaigždė už apartamentus prašo 22 mln. JAV dolerių. Ji pati su sutuoktiniu Matthew Brodericku (52 m.) šį namą įsigijo prieš trejus metus už kiek kuklesnę sumą – mažiau nei 19 mln. JAV dolerių. Per šiuos kelerius metus Sarah padirbėjo iš peties tobulindama namo interjerą. Anksčiau būstas buvo perkrautas detalių, dabar jis visai kaip Sarah aprangos stilius – tobulai eklektiškas.

Serialo „Seksas ir miestas“ gerbėjas teks nuvilti – realybėje Sarah nuo jos įkūnijamos veikėjos Kerės Bredšou skiriasi lyg diena ir naktis.

Serialo personažės butas buvo mažytis, pačios Sarah apartamentai tiesiog milžiniški.

1846 metais statytame name įrengti penki miegamieji kambariai, o vėsiais rudens vakarais pasišildyti galima net prie septynių židinių. Nepaisant to, namas dažniausiai būna tuščias – aktorė su savo šeima čia negyvena.

Ji Niujorke turi kitus namus, kurie kur kas paprastesni ir jaukesni. Name, kurį aktorė parduoda, vyrauja sterilumas ir balta spalva, o tame name, kuriame S.J.Parker gyvena, daug sodriai žalios ir raudonos spalvų akcentų, gausu jaukumo suteikiančių dekoratyvinių pagalvėlių.

Manhatane esančiam būstui šilumos aktorė bandė suteikti kambarius papuošdama paveikslais ir knygų lentynomis.

Tačiau šįkart – apie namą, kurio aktorė nori atsikratyti. Per penkis aukštus įrengti apartamentai užima 632 kvadratinių metrų plotą. Kiekvienas namo aukštas turi savo paskirtį ir pavadinimą: sodo aukštas, aukštas laisvalaikiui, svečių aukštas, šeimininkų aukštas ir šeimos aukštas.

Pirmajame, sodo, aukšte žadą atima prabangi virtuvė. Vis dėlto pavalgyti jums teks eiti į antrąjį, laisvalaikio, aukštą. Čia įrengta svetainė ir valgomasis.

Prisimenate romantišką balkono sceną iš „Romeo ir Džuljetos“? Toks pat balkonas įrengtas antrajame namo aukšte. Iš šio balkono taip pat atsiveria vaizdas į erdvų sodą.

Trečiajame aukšte yra svečių miegamieji. Prie kiekvieno svečių kambario yra atskiri vonios ir darbo kambariai.

Ketvirtajame, šeimininkų, aukšte įrengtas vos vienas kambarys. Prie erdvaus kambario prijungta terasa ir ypač prabangus vonios kambarys. Jame – dvi atskiros praustuvės, dušo kabina ir iš natūralaus akmens rankomis išskobta vonia. Maža to, vonios kambaryje yra didžiulis židinys.

Šiame miegamajame yra ir didelė spinta. Viena stilingiausių planetos moterų tituluojamos S.J.Parker spinta – nedidelio kambario dydžio. Čia įrengtos drabužių kabyklos ir specialios spintos visiems Holivudo žvaigždės bateliams.

Šeimos aukšte galima pasimėgauti natūraliu apšvietimu – per du didelius stoglangius sklindanti saulės šviesa apšviečia beveik visą aukštą. O šviesa šiame aukšte būtina, nes palei visą penktojo aukšto sieną driekiasi ilga knygų lentyna. Taip pat čia stovi baltas teniso stalas.

Parengė Dovilė Lebrikaitė

Jei norite pasižvalgyti po kitų žvaigždžių namus - užsukite čia.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.