Gera žinia mylintiems savo namus: duris atvėrė naujas salonas

Išskirtiniai tapetai, paveikslai, rankų darbo porcelianas, kilimai, pagalvėlės ir šviestuvai, prabangūs itališki namų kvapai ir amerikietiškos natūralių kvapų žvakės. Šių interjero aksesuarų ir išskirtinių baldų nuo šiol bus galima rasti naujame, ypatingame baldų ir interjero salone „Sandu Comfort“, įsikūrusiame Vilniuje, Ukmergės gatvėje 279.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2014, 9:19 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 8:59 AM

- Ar ne per drąsu vadintis išskirtiniais, kai šiandien sostinėje yra tikrai nemažai interjero salonų? , - paklausėme prekinio ženklo Sandu Comfort įkūrėjos Alinos Sandu.

A.S. Nuo pat pradžių žinojome, kad mūsų salonai turi išsiskirti savo unikalumu ir ypatingu dėmesiu klientui. Nusprendėme, kad savo išskirtiniam klientui pasiūlysime tik vienetinius produktus. Ne tik išskirtinio dizaino, patogius ir kokybiškus,  bet ir ekologiškus natūralaus kietmedžio masyvo baldus. Ypatingą dėmesį skiriame ekologijai. Mūsų pardavinėjamų baldų paviršius yra padengtas nenaudojant toksinių medžiagų, o dažų sudėtyje nėra formaldehido.

Stiklo paviršiui yra naudojamos aukščiausios kokybės grūdintas stiklas, o tai užtikrina gaminio tvirtumą bei saugumą.

Minkštų baldų gamyboje naudojami patvarūs, impregnuoti, nedegūs itin lengvai prižiūrimi audiniai. „Sandu Comfort“ baldai yra skirti tiek privatiems interjerams, tiek viešosioms erdvėms, viešbučiams, barams, restoranams ir biurams.

Dar svarbi detalė – nesikandžiojanti šių baldų kaina. Juk gražus ir kokybiškas daiktas nebūtinai turi būti brangus.

- Aktyviai dalyvaujate baldu ir interjero parodose Lietuvoje bei užsienyje. Kaip ten jums sekasi?

A.S. Parodose stengiamės įrengti stendus, kurie išsiskirtų iš kitų savo originalumu. Pavyzdžiui, ir šiais metais, dalyvaudami prestižinėje baldų, interjero bei apšvietimo parodoje Stokholme įrengėme interaktyvų stendą. Parodos metu sutiktus ir nufotografuotus lankytojus moderni menininkė Agnė Kišonaitė čia pat tapė ant mūsų stendo sienų. Interaktyvi idėja sulaukė didžiulio susidomėjimo ir lankomumo. O Stokholme pradėtas tapyti kūrinys buvo baigtas šiųmetėje baldų parodoje Vilniuje.

- Pirmasis „Sandu Comfort“ salonas įkurtas kone Lietuvos viduryje, Raseiniuose, visai netoli greitkelio. Tad jus lengva pasiekti iš bet kurios Lietuvos vietos. Kaip kilo mintis kurtis Vilniuje?

A.S. Esame lengvai pasiekiami visos Lietuvos ir kaimyninių šalių klientams. Salono vieta bei dydis (1500 kv. m) leido įrengti įspūdingą  ekspozicija bei šalia esantį sandėlį. Pastovus sandėlio likučių palaikymas yra mūsų pranašmas greitai aprūpinant reikiamomis prekėmis savo klientus, bei didmenininkus. O pastebėję, kad didelė dalis mūsų klientų yra iš Vilniaus, nusprendėme atidaryti saloną ir sostinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.