Dizaineris R.Špokas: „Ir Panevėžyje žmonės nori gražiai gyventi“

Panevėžyje Rimantas Špokas dirbo pirmą kartą, čia jis pilnai įrengė 204 kv. metrų namą. Kaip panevėžiečiai susirado vilnietį dizainerį? Kaip ir dauguma naujų Rimanto klientų – klaidžiodami interneto platybėse ir ten ieškodami patinkančių namų vaizdų.

R.Špokas džiaugiasi, kad interjero dizainerio paslaugas renkasi vis daugiau žmonių ne tik didmiesčiuose.<br>D.Umbraso nuotr.
R.Špokas džiaugiasi, kad interjero dizainerio paslaugas renkasi vis daugiau žmonių ne tik didmiesčiuose.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2015, 9:09 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:29 PM

„Miestas paliko slogų įspūdį, gūdu ten. Tačiau užsakovai – nuoširdūs, į viską paprasčiau žiūrintys, labiau nei didmiesčių gyventojai atsipalaidavę žmonės“, – sakė vilnietis kūrėjas.

Jį džiugina tai, kad pastaruoju metu jo darbų geografija išplito į mažesnius miestus: “Ne tik Valakampių (prestižinis sostinės rajonas – red.) naujakuriai nori gražiai gyventi.“ O ir kiek tos Lietuvos – nuvykti iki bet kurio miesto gali per tris (na, gal kiek ir daugiau) valandas.

Panevėžio namą dizaineris kūrė metus. Tačiau ten nevykdavo dėl kiekvienos interjero smulkmenos, daug dalykų su užsakovu derino telefonu ar aptardavo elektroniniais laiškais.

Statybų sektoriuje dirbantis panevėžietis pats pasistatė sau namą ir aktyviai dalyvavo jo įrengimo procese. Su Rimantu atidžiai derino visus inžinierinius, konstrukcinius bei rekuperacijos sprendimus. Tiesa, interjero estetiką paliko profesionalui.

Jau per pirmą susitikimą su juo paprašė: „Tik padaryk įdomiai“. Dar pridūrė, kad nori šiltų bei jaukių namų ir būtinai su ąžuolo medienos grindimis.  

R.Špokas įsitikinęs, kad kaip tik toks interjeras ir gavosi – ramus, su teigiama emocija.

„Nors turbūt kai kam šie namai vėl primins ligoninę, atrodys šalti bei sterilūs“, – šyptelėjo dizaineris. Jis ne kartą dėl savo darbų buvo užsipultas anoniminių komentatorių.

Daugybė įdomių interjerų – mūsų „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.