Tualetinis popierius šildo ne visus

Eiliniame Vilniaus daugiabutyje gyvena neeilinis žmogus. Sutikite – apsukti tualetiniu popieriumi galvą, kad ir pašalintam, bet prezidentui R.Paksui ar kitiems valstybės vadovams gali ne kiekvienas.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Dumalakas

Feb 17, 2016, 5:49 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 8:55 PM

Bet čia Lenočkos stebuklai nesibaigia. Ta eilinio daugiabučio pusė, kurioje gyvena tualetinio popieriaus magė, sėkmingai renovuota. Tuo metu kitos namo pusės atnaujinimas beviltiškai įstrigo, kaimynai priversti šalti ir kraupti nuo didelių sąskaitų už drungnus radiatorius.

Negana to – neaišku, kaip bus su valstybės parama renovavimui. Ji šiemet tikriausiai susitrauks. O Lenočka jau ja naudojasi ir giria renovavimo privalumus – sąskaitos sumažėjo per pusę, namuose visada maloni 23 laipsnių šiluma. Tiesa, paklausta apie jos vaidmenį šioje komunalinėje istorijoje, moteris gruziniška pavarde emocingai mostaguoja rankomis.

Esą jai pasakė, ji pasirašė už renovavimą. Kur kaimynai – ten ir ji, tos garsios pavardės niekur nekaišiojo.

Apskritai Lenočka po R.Pakso skandalo atsitvėrė tylos siena. „Čia, Lietuvoje, aš daugiau nekalbėsiu. Visą tiesą pasakysiu tik Gruzijoje“, – žadėjo moteris ir kaip tikra gruzinė svetingai pakvietė į savo tėvynę.

Gal ir būtų galima patikėti būrėjos žodžiais, jei ne pasakojimai, kad jos šiltame bute eiliniame Vilniaus daugiabutyje ir toliau lankosi įtakingi asmenys, o Lenočka rankose varto tualetinio popieriaus pakuotes.

Lyg tarp kitko ji pasirodo gruzinų atlikėjų koncerte R.Pakso tėvonijoje Telšiuose.

Tikėti Lenočkos tualetinio popieriaus arba jos kolegos Toliko vandens galiomis pakeisti likimą, pataisyti sveikatą – kiekvieno asmeninis reikalas.

Tačiau šąlantiems daugiabučių gyventojams, kurie jau čiumpa tualetinio popieriaus ritinėlį ar net visą pakuotę tikėdamiesi, kad ir jų būstas bus staiga renovuotas, teks nusivilti.

Tualetinis popierius daro stebuklus ir šildo ne visus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.