Valymo įrenginius sumontavo, tačiau prižiūrėti nėra kam – tris savaites geria dvokiantį vandenį

Vis dėlto, ne visi kazitiškiečiai tyli. Praėjusią savaitę sulaukėme skambučio dėl dar vienos vandentiekio problemos. Skambinęs Valdas iš Kaštonų g. taip pat skundėsi nevykusiomis vandens tiekimo paslaugomis. Vyras pasakojo: „Jau mėnuo, kaip mūsų gatvėje (gal ir kitose gatvėse) iš čiaupo bėga rudas, dvokiantis vanduo. Nusiprausi po dušu, ir visi namai supuvusiu kiaušiniu pasmirsta. Ir spaudimas prastas.

Valdas iš Kaštonų g. skundėsi nevykusiomis vandens tiekimo paslaugomis.<br>www.mignalina.lt nuotr.
Valdas iš Kaštonų g. skundėsi nevykusiomis vandens tiekimo paslaugomis.<br>www.mignalina.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jonas Baltakis, www.mignalina.lt

Aug 27, 2020, 6:21 AM, atnaujinta Aug 27, 2020, 8:16 AM

Paskambinome į UAB „Ignalinos vanduo“. Pradžioje į Dūkšto padalinį, kuris Kazitiškį aptarnauja, po to į Ignaliną. Trys savaitės praėjo, niekas nieko nedaro. Mokame kaip už gerą vandenį, o gauname š… Jeigu niekas ir toliau nereaguos, vėl rinksime gyventojų parašus ir siųsime ne Ignalinai, toliau (vėl, nes kartą jau rinkome).“

Kazitiškio seniūnas Drąsutis Jelinskas sutiko, kad tokia problema yra, bet esą ne visame Kazitiškyje, o tik kai kuriose gatvėse. „Seniūnijoje ir mano namuose vanduo neblogas“, – sakė seniūnas. O problema yra dėl užsikimšusių filtrų vandens valymo įrenginiuose. Reikia keisti filtrų užpildą, darbai, pasak seniūno, užsakyti.

Laikinai einantis UAB „Ignalinos vanduo“ direktoriaus pareigas Rimantas Adomėnas seniūno žodžius patvirtino: „Išties, vanduo blogas dėl užsikimšusių filtrų. Valymo įrenginius statė Vilniaus UAB „Eigesa“, todėl pas juos ir užsakėme filtrų valymą. Žadėjo greitai atvykti, bet laukiame jau trečia savaitė. Raginsime, skubinsime, kad pagaliau atvyktų.“

Ką gi, palauksime. Jei ir šią savaitę neatvažiuos, praneškite mums, kalbėsime griežčiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.