Geriausi 2020 metais lietuvių sukurti interjerai – apdovanojimų transliacijoje portale lrytas.lt

Jau šeštus metus vykstantis interjero architektūros konkursas „Mano erdvė“ lavina mus visus. Renginio organizatoriai „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupė kartu su Lietuvos architektų sąjunga ir visais dalyviais stengiasi parodyti, kas gi tai yra skoninga aplinka, todėl čia ypatingas dėmesys teikiamas profesionalumui.

Pagrindinių nominacijų nugalėtojams įteikti stiklo menininkės Indrės Stulgaitės Kriukienės kūriniai „Nameliai“.<br>T.Bauro nuotr.
Pagrindinių nominacijų nugalėtojams įteikti stiklo menininkės Indrės Stulgaitės Kriukienės kūriniai „Nameliai“.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2020, 7:18 PM, atnaujinta Dec 18, 2020, 8:15 PM

Gruodžio 19 dieną bus pagerbti geriausio buto, namo, biuro ir viešosios erdvės interjero nominacijose.

Apdodvanojimų transliaciją kviečiame žiūrėti 19 valandą naujienų portale lrytas.lt.

Iškilmingo renginio metu išvysime visus geriausius interjerus, kuriuos aplankė renginio sumanytojos žurnalistė Inga Junčienė ir Lietuvos architektų sąjungos pirmininkė Rūta Leitanaitė.

Savo sveikinimus lietuvių kūrėjams siųs žinomi architektai iš Latvijos, Belgijos ir Šveicarijos: Reinis Liepinis – architektas, laimėjęs Rygos miesto apdovanojimą už geriausią architektūros kūrinį 2019 metais, Janas Geysenas – Europos interjero architektūros tarybos viceprezidentas ir Dominicas Haagas – Walthertas – profesorius, įvairių architektūros konkursų žiuri narys.

„Visigi svarbiausias architektui yra jo užsakovas. Gerų užsakovų mes vienas kitam net pavydime, nes tik atviras idėjoms žmogus gali pasitikėti profesionalais ir nebijoti kartais net labai drąsių jų idėjų“, – bene sutartinai kartojo visi architektai.

Siužetai iš geriausių interjerų, nugalėtojųkalbos  ir žiuri komentarai apie geriausius darbus –  gruodžio 19 dieną, 19 val. naujienų portale lrytas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.