Šį baldą rinkitės atsakingai – jis gali tapti interjero puošmena arba jį visiškai subjauroti

Sofos lovos – iš tiesų puikus pasirinkimas tuo atveju, jei jūsų miegamasis yra nedidelis ir siekiate išsaugoti kuo daugiau erdvės. Tuomet dieną šis baldas tarnaus kaip sofa, sutaupydamas daug vietos, o atėjus nakčiai, vos per kelias akimirkas jį bus galima paversti ypač patogia lova.

Sofos lovos – iš tiesų puikus pasirinkimas tuo atveju, jei jūsų miegamasis yra nedidelis ir siekiate išsaugoti kuo daugiau erdvės.<br>pixabay.com nuotr.
Sofos lovos – iš tiesų puikus pasirinkimas tuo atveju, jei jūsų miegamasis yra nedidelis ir siekiate išsaugoti kuo daugiau erdvės.<br>pixabay.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2021, 7:04 PM

Taip pat šį baldą verta rinktis ir tuo atveju, jei jūsų namuose nėra įrengtas kambarys svečiams – jei jie liks nakvoti, baldą taip pat per kelias akimirkas paversite tokiu, kuris užtikrins komfortišką miegą. Tačiau dėmesį verta atkreipti į tai, kad norint, jog šis pirkinys iš tiesų būtų sėkmingas, būtina įvertinti tam tikras detales.

Kokioje erdvėje stovės sofa?

Renkantis šį baldą, ypač atsakingai reikia įvertinti jos stovėjimo vietą. Štai, pavyzdžiui, jei baldas stovės svetainėje ir tik retkarčiais bus naudojamas miegui, o kiekvieną dieną – sėdėjimui, tai pirmenybę derėtų teikti ypač patraukliam baldo dizainui, kad atrodytų estetiškai bei puoštų šią namų patalpą. Taip pat svarbu įvertinti, kiek žmonių kasdien sėdės ant sofos ir pagal tai pasirinkti tinkamą dydį.

Na, o tuo atveju, jei šis baldas bus skirtas miegamajam ar jaunuolio kambariui, pirmenybę derėtų teikti baldo ergonomiškumui, kad kiekvieną vakarą šį baldą vos per kelias akimirkas būtų galima paversti patogų miegą garantuojančiu baldu. Taip pat tokiu atveju verta rinktis sofą-lovą su patalynės dėže.

Ką rinktis siekiantiems maksimalaus komforto?

Na, o, jei jūs siekiate maksimalaus komforto, tai jūsų dėmesį patraukti turėtų tos sofos lovos, kurios turi ypač plačias atramas nugarai bei rankoms, o taip pat – specialius atlošus kaklui bei galvai bei pagalvėles, kurios ne tik užtikrins komfortą, bet ir suteiks daugiau jaukumo jūsų namams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.