Stilinga daiktadėžė padės sukurti stilių ir palaikyti tvarką jūsų poilsio erdvėje

Kada poilsio zoną galima pavadinti jaukia ir svetinga? Taip, kai joje tvarkinga ir švaru. Sulig vasaros pabaiga lauko sezonas tikrai nesibaigia, tad jei prisikaupė daiktų jūsų terasoje ar sode arba tiesiog norite apsikuopti, siūlome pasirūpinti stilingomis daiktadėžėmis.

Jei norite sukurti stilingą ir estetišką erdvę namų daiktų saugojimui, verta įsigyti baldų su laikymo funkcija.
Jei norite sukurti stilingą ir estetišką erdvę namų daiktų saugojimui, verta įsigyti baldų su laikymo funkcija.
Jei norite sukurti stilingą ir estetišką erdvę namų daiktų saugojimui, verta įsigyti baldų su laikymo funkcija.
Jei norite sukurti stilingą ir estetišką erdvę namų daiktų saugojimui, verta įsigyti baldų su laikymo funkcija.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 26, 2022, 12:19 PM, atnaujinta Sep 27, 2022, 3:04 PM

Klasikinė dėžė, primenanti skrynią

Jei norite sukurti stilingą ir estetišką erdvę namų daiktų saugojimui, verta įsigyti baldų su laikymo funkcija. Bene geriausia išeitis – sodo daiktadėžės iš poliuretano. Lengva konstrukcija užtikrina pakankamą vėdinimą ir apsaugą nuo staigaus lietaus įvairiems viduje laikomiems daiktams – sodo baldų pagalvėlėms, pledams, hamakui ar pramogų inventoriui: plaukmenims, pripučiamam baseinėliui, badmintono raketėms. Dėžė estetiškai pagaminta, paprastai surenkama, lengvai prižiūrima ir atspari oro sąlygoms.

Spintelės (komodos) tipo dėžė

Prekybos centre internete „Varlė.lt“ galite rasti ir masyvių dėžių, kurių talpa – beveik 800 l. Dėžė iš plastiko, tačiau konstrukcija patvari, tvirtos vakuuminiu būdu suformuotos polipropileno plokštės.

Erdvi sodo dėžė – puiki kasdien naudojamų daiktų talpykla. Čia galėsite susidėti sodo įrankius, virtuvinius prietaisus ar indus, kurie visuomet bus po ranka. Spintelės ilgis – 116 cm, plotis – 71 cm, aukštis – 112,5 cm.

Daiktadėžė su pynimo rašto imitacija

Tokia dėžė – tai ir funkcija, ir stilius vienu metu. Ratano baldą primenanti dėžė – idealus sprendimas sodo ar terasos netvarkai sumažinti.

Erdvi dėžė puikiai tinka pagalvėlių, apklotų, kitų daiktų saugojimui. Ją taip pat galima naudoti įrankių saugojimui. Daiktadėžė pagaminta iš tvirto, patvaraus polipropileno (PP) ir tinka naudojimui tiek viduje, tiek lauke. Sodo daiktadėžės dizainas yra ilgaamžis (atrado tarsi nupinta iš vytelių), tad puikiai tiks prie bet kokio interjero. Lengva surinkti.

Dėžė iš pušies masyvo

Jei nenorite plastiko lauke (nors jį lengva prižiūrėti), galite poilsio erdvėje įkomponuoti medinį baldą. Daiktadėžė iš pušies medienos masyvo yra puikus sprendimas, jei norite užtikrinti tvarką savo namuose, sandėlyje ar vagonėlyje. Privalumas – galėsite nudažyti ar papuošti, kaip tik norėsite. O gal tai visai geras laisvalaikis drauge su vaikais? Tegu būna įamžinta jų kūryba, kuri džiugins ne tik namiškių akis, bet ir tų, kurie užsuks pas jus į svečius!

Daiktadėžė-suoliukas

Tai ypač patrauklus sprendimus taupantiems vietą ir ieškantiems funkcionalumo. Toks suoliukas tiks oranžerijoje, šiltnamyje ar terasoje.

„Sekcija“ prie baseino

Pailga neaukšta dėžė puikiai tiks prie baseino: galite susidėti pagalvėlės, kilimėlius, vaikų plaukmenis, akinius nardymui. Ant dėžės viršaus galite padėti kelias pagalvėles ir taip sukurti patogią vietą atsisėsti.

Daiktadėžė pagaminta iš polipropileno, taigi yra lengvai valoma.

Spinta lauke? Kodėl gi ne!

Jei po terasos stogu turite vietos, jums pasitarnaus ne tik komodos ar skrynios tipo daiktadėžės, bet ir spinta iš aukštos kokybės plastiko – polipropileno. Čia galėsite susidėti didesnius įrankius (šluotas, šluostes grėblius, meškeres, kibirus ir kt.), o lentynose – mažesnius daiktus (laistytuvus, vandens purkštukus gėlėms, žirkles, trąšas ir pan.). Lentynų keliamoji galia yra iki 10 kg, tad tikrai susidėsite norimus daiktus be vargo.

Ūkininkauti, pramogauti ir ilsėtis paprasta, kai namų aplinka tvarkinga, o kiekvienas daiktas turi savo vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.