Paskelbta 2023 metų spalva, kuri drąsina: gyvenimą būtina švęsti

Spalvų institutas „Pantone“ paskelbė 2023-ųjų spalvą – „Viva Magenta“ (PANTONE 18–1750). Instituto vykdomoji direktorė Leatricė Eiseman ją apibūdindo kaip pulsuojančią energija ir veržlumu.

Spalvų institutas „Pantone“ paskelbė 2023-ųjų spalvą – „Viva Magenta“ (PANTONE 18–1750).<br>Ekrano nuotr.
Spalvų institutas „Pantone“ paskelbė 2023-ųjų spalvą – „Viva Magenta“ (PANTONE 18–1750).<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2022, 6:27 PM

Tai gamtai būdingas atspalvis, kylantis iš raudonos spalvų šeimos ir išreiškiantis naują jėgą. „Viva Magenta“ – drąsi ir bebaimė, pulsuojanti spalva, kurios gyvybingumas skatina džiaugsmą ir optimizmą, švęsti gyvenimą“, – komentavo L. Eiseman.

Metų spava, anot „Pantone“ atstovės, galinga ir įgalinanti. Tai gyvybinga raudona spalva, trykštanti tyru džiaugsmu, skatinanti eksperimentuoti ir nevaržomai išreikšti save.

„Pantone“ „Viva Magenta“ sužavės visus ir kiekvieną, neabejingą veržlumui ir laisvai dvasiai. Tai drąsi, kupina šmaikštumo ir visus įtraukianti spalva.

Šiame technologijų amžiuje mes ieškome įkvėpimo iš gamtos ir to, kas tikra. „Viva Magenta“ yra kilusi iš raudonos spalvų šeimos, įkvėpta košenilio raudonio – vieno iš brangiausių dažiklių, priklausančių natūralių dažiklių šeimai, taip pat vieno iš stipriausių ir ryškiausių pasaulyje žinomų dažiklių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?