Restorano meniu paruošė daugkartinis kulinarinių olimpiadų prizininkas ir nugalėtojas – Maximas Mantorov. Buvęs „Palanga Spa“ ir dabartinis vyriausiasis „TonyResort“ šefas atverė naujo vardinio restorano „Roots“ Vilniuje duris.
„Roots“ koncepciją išduoda ir pats pavadinimas – šakninės daržovės. „Stengiamės viską gaminti iš šakniavaisių. Noriu, kad restoranas būtų vieta, kurioje svečiai galėtų patogiai įsitaisyti, pabendrauti su draugais ir artimaisiais, išbandyti netradicinių patiekalų.
Man visada patiko idėjos su monoproduktais, o kai apžiūrėjome patalpas, iškart kilo mintis, kad vieta ideali: jaukus ir šiuolaikiškas interjeras, o virtuvės patalpa visiškai atvira restorano lankytojams“, – džiaugėsi laimingas vyras.
Interjero dizainą sukūrė dizainerė Anna Aleksandrova. Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl kavinių, restoranų savininkai vis labiau investuoja ir į interjerą – supratimas, kad ne tik maistas, aptarnavimas, bet ir interjeras tampa reikšminga prekinio ženklo dalimi.
Interjeras ne tik kuria jaukią ir malonią atmosferą. Šiandien gastronominės paskirties interjerui labai svarbi pati idėja, interjero koncepcija, kuri siunčia klientui tam tikrą žinią ne tik apie paslaugas, bet ir kompanijos vertybes, tarsi pasakoja tam tikrą istoriją, kuri klientui padeda lengviau susitapatinti ir tampa papildomu traukos tašku. Ne išimtis irauj