Technologinės naujovės – ir ekonominės klasės būstuose

Iki šiol aukštos klasės butams būdingais privalumais galėjo mėgautis tik aukštas pajamas gaunantys pirkėjai. Tačiau technologinės ir architektūrinės naujovės palaipsniui atkeliauja ir į ekonominės klasės butus.

Daugiau nuotraukų (1)

Audrius Geleževičius

2013-12-03 12:11, atnaujinta 2018-02-20 00:32

„Statomuose ekonominės klasės butuose palaipsniui siekiame diegti technologines ir architektūrines statybos naujoves, kuriomis šiuo metu pasižymi tik vidutinės ir aukštos klasės būstai. Manome, kad patogesnis gyvenimas turėtų būti prieinamas didesniam pirkėjų skaičiui“, - teigia „Helios“ įmonių grupei priklausančios bendrovės „Via Sportas“ nekilnojamojo turto vadovas Tomas Čivilis.

Jo atstovaujamos bendrovės vystomas projektas „Helios Pilaitė“ turės prestižinės klasės butams būdingus privalumus: grindinį šildymą, šešių kamerų langus, gerą šiluminę varžą, todėl butai pasižymės itin aukštais energetinio naudingumo parametrais.

„Naudojamos medžiagos ne tik leidžia išlaikyti B energetinio naudingumo klasę, bet ir sukurti komfortišką aplinką. Aukštos lubos ir dideli, žemę siekiantys langai sukuria erdvumo pajūtį, šildomas grindis įvertins jaunos šeimos, turinčios mažų vaikų, dėl ypatingai geros garso izoliacijos neteks klausytis, kaimyno skambinančio pianinu, koncerto, taip pat neturėsite sukti galvos ar nesukeliate nepatogumų aplinkiniams, į svečius užsukus draugams“ - pabrėžia T.Čivilis.

Pastatas stovi pačioje Pilaitės mikrorajono pradžioje, todėl susisiekimas su miesto centru – patogus ir greitas, nes norint pasiekti Pilaitės prospektą nereikia stovėti sankryžose prie šviesoforų. Skaičiuojama, kad kelionė tarp „Helios Pilaitės“ ir Senamiesčio vidutiniškai trunka apie 12 minučių.

Kita vertus, projekto plėtotojai pabrėžia, kad sudėtinga rasti ekonominės klasės butų kompleksą, kuris būtų taip arti gamtos. Šalia „Helios Pilaitė“ pastato yra miškas, kuriame galima sportuoti, pasivaikščioti su šeima ar kepti užkandžius kepsninėje. Be to, pro langus atsiveria puiki panorama į gamtą, o ne balkonuose rūkantys kaimynai.

Nepamirštas ir saugumas – skirtingai nei daugelis gyvenamųjų rajonų, kuriuose parduodami ekonominės klasės butais, „Helios Pilaitė“ pastato teritorija yra aptverta, tad gyventojai galės jaustis visiškai ramūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.