Sparčiau kilti „Santariškių namams“ padės banko paskola

SEB bankas suteikė 11 mln. litų paskolą įmonių grupės „Eika“ nekilnojamojo turto projektams Vilniuje įgyvendinti. Beveik 7 mln. litų iš suteiktos paskolos įmonių grupė „Eika“ skirs mažaaukščių gyvenamųjų namų statybai kvartale „Santariškių namai“, o kiek daugiau negu 4 mln. litų paskolos – naujo devynių aukštų daugiabučio Pilaitėje statybai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2014, 9:43 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 2:10 PM

„Didėjant naujos statybos butų paklausai, įgyvendiname perspektyvius nekilnojamojo turto projektus. Su ilgametę patirtį turinčia įmonių grupe „Eika“ bendradarbiaujame jau ilgą laiką, tad tęsiame partnerystę toliau finansuodami bendrovės plėtojamus projektus Vilniuje“, – sakė SEB banko prezidento pavaduotojas Verslo bankininkystės tarnybos direktorius Aivaras Čičelis.

Į mažaaukštės gyvenvietės „Santariškių namai“ plėtrą „Eika“ šiemet investuos 21 mln. litų. Didžiausia investicijų dalis teks jau pradėtam statyti pirmajam A energinės klasės daugiabučiui.

Iki 2015 metų „Santariškių namuose“ numatyta pastatyti dar apie 200 naujų butų, prekybos ir paslaugų centrą bei užbaigti visos gyvenvietės statybą, kurioje gyvens apie 1150 šeimų.

Į daugiabučių namų ir prekybos centro Pilaitėje statybas bendrovė šiemet investuos daugiau kaip 20 mln. litų. Šiuo metu Pilaitėje statomas devynių aukštų 71 buto namas ir 5 000 kvadratinių metrų ploto prekybos centras „Norfa“, kuris duris atvers jau šį pavasarį. Iki 2015 metų „Eika“ Pilaitėje iš viso planuoja pastatyti dar 250 naujų butų.

Iš viso 2014 metais į nekilnojamojo turto plėtrą „Eika“ investuos 45 mln. litų. Šiemet įmonių grupė pradės įgyvendinti naujus gyvenamųjų namų projektus Vilniuje – Jeruzalėje ir Bajoruose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.