Aukcione - nužudytos politikės namas, kur vykdavo sekso vakarai

Šis namas priklausė  nužudytai politikei Benazir Bhutto ir jos sutuoktiniui,  buvusiam Pakistano prezidentui milijonieriui Asifui Ali Zardari.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2014, 1:39 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:10 AM

Šis namas priklausė  nužudytai politikei Benazir Bhutto ir jos sutuoktiniui,  buvusiam Pakistano prezidentui milijonieriui Asifui Ali Zardari.

30 kambarių namą pora įsigijo per lengvatinių mokesčių zonoje registruotą įmonę 1995 metais ir iškart  atliko jo rekonstrukciją. Taip būste atsirado erdvus miegamasis - slėptuvė su gelžbetoninėmis, kupolo pavidalo lubomis ir nuosava alude rūsyje, rašo leidinys "The Daily Mail".

Tiesa, sutuoktiniai ilgai neigė, kad yra šio nekilnojamojo turto šeimininkai, mat  tėvynėje buvo kaltinami, jog šį bei  kitus pirkinius yra įsigiję už nešvarius pinigus. 

2005-aisiais statinį su dviem fermomis ir 146 hektarus žemės įsigijo nauji šeimininkai. Už viską jie paklojo 4 milijonus Didžiosios Britanijos svarų sterlingų (17 mln. litų), bet čia negyveno, o nuomojo įvairiems renginiams.

Praėjusiais metais prabangus namas netgi buvo patekęs į vietos naujienas,  mat čia buvo surengti keli „sekso vakarėliai nuostabiems žmonėms“.

Jau šią savaitę turėtų paaiškėti naujas šeimininkas, kuris nusipirkęs statinį,  įgis teisę nugriauti pagrindinį pastatą ir vietoj jo pastatyti naują.

Daugiau namų  - mūsų "Facebook" paskyroje!

Parengta pagal  dailymail.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.