Pensininkas prabangaus namo neparduoda dėl kaimynų remonto

Į pensiją išėjęs leidybos magnatas Dickas Snyder'is  įsikinęs, kad savo prabangaus namo negali parduoti tik todėl, kad šalia  kaimynai užvirė tikrą peklą - pradėjo remontuoti saviškį.

Prabangus Niujorke esantis namas parduodamas už 67 mln. litų, tačiau jau trejus metus neranda savo šeimininko.<br>„Brown Harris Stevens“ nuotr.
Prabangus Niujorke esantis namas parduodamas už 67 mln. litų, tačiau jau trejus metus neranda savo šeimininko.<br>„Brown Harris Stevens“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-14 15:39, atnaujinta 2018-01-21 11:27

Negana to,   Dickas Snyder'is  siekia, kad teismas iš jo kaimynų  Meredith ir Bryano Veronų priteistų priteistų  60 mln. JAV dolerių (162 mln. litų) kompensacijos, rašo „New York Post“.  

Dramos Aukštutiniame Istsaide, Niujorke  prasidėjo kai  Veronos savo 17 mln. JAV dolerių (46 mln. litų) vertės namą suplanavo  paversti penkiaaukščiu, vos 11 metrų pločio būstu.

Tuo tarpu, D.Snyder'is,  buvęs kompanijos „Simon & Schuster“ pirmininkas, gyvendamas kaimyniniame name niršo, nes būstą už 25 mln. dolerių (67 mln. litų) bando parduoti paskutiniuosius tris metus.

Kaip teigiama ieškinyje, D.Snyder'iui nepavyksta parduoti savo namo, nes visi potencialūs pirkėjai apsilankę jo būste per langus mato pastolius ir galybę statybinių šiukšlių.

Pasak įpykusio pardavėjo, dėl netoliese vykstančio remonto, jo namą  pardavinėti atsisakė ne  vienas nekilnojamo turto agentas.

„Nors Niujorke trūkta  gyvenamųjų namų, nors turtuolio pensininko namą apžiūrėjo daugybė žmonių - per trejus metus jis nebuvo parduotas, o tai Niujorko tempais - daug“, – teigiamai ieškinyje.

D.Snyder'io 8 aukštų namas išties prabangus: 1021 kv.m ploto būste yra 14 kambarių,  masažo kambarys ir terasa ant stogo, kieme - sodas.

Ieškinyje 81-erių D.Snyder'is tvirtino, jog negali mėgautis nė vienu šių patogumų dėl kaimynystėje skleidžiamų garsų, net ir tuo metu, kai darbininkai trumpam sustabdo savo darbus, kad  potencialūs pirkėjai galėtų apžiūrėti jo būstą.

Tik laikas parodys, ar šis ieškinys tėra reklama D.Snyder'io namui  ar dar viena potencialių pirkėjų atbaidymo priemonė.

Parengta pagal businessinsider.com

Daugiau apie nekilnojamąjį turtą – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.