Įrengti vilą verslininkas patikėjo to niekad nedariusiai mamai

Būsena, kai amžinai esi kuo nors nepatenkintas dažnai atveda prie noro keisti ar keistis, o pasistengęs įgyvendinti savo troškimus gali mėgautis netikėčiausiu rezultatu. Taip nutiko ir jurbarkiškiui Juliui Grumuldžiui. Nuolatiniai ginčai su žmona dėl vietos virtuvėje privertė jį pasvarstyti, kur galėtų rasti kitą virtuvę.

J.Grumuldžio vilos įrengimu rūpinosi jo motina, vėliau į pagalbą pasikvietusi ir profesionalią interjero dizainerę.<br>A.Sinkaus nuotr.
J.Grumuldžio vilos įrengimu rūpinosi jo motina, vėliau į pagalbą pasikvietusi ir profesionalią interjero dizainerę.<br>A.Sinkaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Brigita Mėlynytė

Dec 2, 2014, 8:08 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:55 AM

Svajonė išsipildė su kaupu – dabar vyras ruošia patiekalus ne tik šeimai, bet ir vestuvių, gimtadienių, krikštynų dalyviams, kurie atvyksta švęsti į jo įkurtą sodybą „Vila Bisena“, Jurbarke.

„Žmona neleido gaminti virtuvėje, o tai yra mano didžiausia gyvenimo aistra. Negalėjau jos atsisakyti.  Todėl ir sugalvojau statyti sodybą, o mano mama dar ir entuziastingai pasisiūlė sukurti jos interjerą“, – pasakojo J.Grumuldis. Neįprasta, kad vilos interjero ėmėsi niekada to nedariusi močiutė? „Na, ji drąsiai įgyvendino savo seną svajonę tapti interjero dizainere. Turėjau jai tik vieną prašymą – kad įrengtų smagų vaikų žaidimų kambarį“, – šypsosi mylintis sūnus ir dviejų vaikų tėvas.

Raimonda Grumuldienė prisipažino, kad buvo visko: ir kūrybos kančių, ir dvejonių, tačiau viena ji tikrai žinojo, kad sodybos fasadas ir vidus turi harmoningai derėti.

„Kadangi vila įsikurta kadaise čia stovėjusios pirmosios Lietuvos valdovų pilies Bisenės vietoje, norėjau išlaikyti istoriniam paveldui būdingus bruožus. Taip pat žinojau, kad viloje tikrai nederės modernumas ir tviskanti prabanga, – pasakojo R.Grumuldienė. – Čia žmonės renkasi švęsti, o kiekvieno šventė – išskirtinė. Todėl banketų salėje norėjau ornamentų ir ryškių sienų.“

Įpusėjus darbams verslininko motina į pagalbą pasikvietė ir profesionalę interjero dizainerę Ireną Ščiukienę.

„Tamsinto medžio konstrukcijos, pastelinių tonų reljefinė sienų struktūra, kalvystės elementai šviestuvuose ir anr laiptų turėklų, tamsinto stiklo konstrukcijos, subtilių tonų grindų danga sukūrė viloje elegantišką aplinką“, – įvertino I.Ščiukienė.

Daugiau pasižvalgymų – mūsų „Facebook“! 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.