Įvertinkite: 5 didžiausi Maskvoje parduodami butai

25 miegamieji, turkiška pirtis, žiemos sodas terasoje, kuri yra kelis kartus didesnė už vidutinio maskviečio butą. Ištaigingų Maskvos butų prabanga tiesiog šokiruoja – Rusijos portalas „gazeta.ru“ suteikė progą pasižvalgyti po penkis didžiausius, šiuo metu Rusijos sostinėje parduodamus butus.

804 kv.m ploto butas Ostrovnoj skersgatvyje (VAA).<br>IntermarkSavills nuotr.
804 kv.m ploto butas Ostrovnoj skersgatvyje (VAA).<br>IntermarkSavills nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2015, 9:16 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 12:56 PM

890 kv. m, Udalcovo gatvė

Šis butas užima keturis aukštus 28 aukštų name, pastatytame 2006 metais. Be pagrindinio buto ploto šeimininkai dar turi atviras terasas, kurių bendras plotas – 500 kv. metrai. Šiame bute – 25 kambariai ir 11 tualetų bei vonios kambarių. Pirmajame aukšte – svečių kambariai, antrajame ir trečiajame – šeimininkų. Šioje pagrindinėje zonoje yra virtuvė-valgomasis su išėjimu į terasą, svetainė, kabinetas bei kino teatras. Ketvirtas aukštas skirtas svečiams. Butą galima įsigyti už 7 mln. JAV dolerių (6,32 mln. eurų), į kainą įskaičiuotos ir dvi automobilių stovėjimo aikštelės. Ostrovnoj skersgatvis, 804 kv. m

804 kv. m, Ostrovnoj skersgatvis 

Dar vienas keturių aukštų butas yra šiek tiek didesnis nei 800 kv. m ploto. Būstas padalintas į tris zonas – svečių, šeimininkų ir vaikų. Bute taip pat yra didelė svetainė su židiniu, kino salė ir SPA su sauna, turkiška pirtimi, sūkurine vonia ir poilsio kambariu. Šeimininkų zona yra mansardoje: be miegamojo, jie turi savo vonios kambarį ir rūbinę. Bute yra išėjimas į terasą.

800 kv .m, Ivankovsko greitkelis

800 kv.m ploto butas užima du paskutiniuosius 24 aukštų namo aukštus. Jame yra keturi miegamieji, keturi sanitariniai mazgai, virtuvė, svetainė su židiniu, valgomasis, rūbinė, biblioteka, skalbykla, poilsio kambarys ir turkiška pirtis. Taip pat – 180 kv. m terasa su žiemos sodu. Butas parduodamas už 7,4 mln. JAV dolerių (6.68 mln. eurų), į kainą įskaičiuotos dvi automobilių stovėjimo aikštelės.

560 kv. m, Aviacionnaja gatvė

560 kv. m ploto butas užima vieną namo aukštą. Bute yra penki miegamieji, keturi sanitariniai mazgai, 180 kv. m ploto svečių salė, kabinetas, kino teatras, žiemos sodas, poislio kambarys su židiniu, virtuvė-valgomasis. Gyvenamasis plotas – 117 kv. metrų. Pro langus atsiveria vaizdai į krantinę, jachtų klubą ir futbolo aikštę. Butas parduodamas už 5,1 mln. JAV dolerių (4,6 mln. eurų).

407 kv. m, Butikovskij skersgatvis

Prabangus butas per du viršutinius aukštus (penktą ir šeštą) su 50 kv. m terasa ant plokščio stogo. Šis butas yra vadinamame klubiniame name (paprastai tai prabangūs, pagal originalų projektą pastatyti ar restauruoti nedideli gyvenamieji namai prestižiniame gerai sutvarkytame miesto rajone; šiems namams būdinga originali architektūra, patogus išplanavimas, kokybiškos statybinės bei apdailos medžiagos, aukštos kambarių lubos, brangus interjeras ir eksterjeras ). 407 kv. metrų ploto bute yra šeši poilsio kambariai, keturi miegamieji, du sanitariniai mazgai. Butas parduodamas kartu su dviem vietomis požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje. Jo kaina – 16,5 mln. JAV dolerių (14,9 mln. eurų).

Daugiau įspūdingo nekilnojamojo turto – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.