R.Abramovičiaus namų kolekciją papildys dar vieni – Izraelyje

0,15 ha žemės sklype stovi viešbutis, įrengta automobilių aikštelė.

R.Abramovičius su savo jauniausiųjų dviejų vaikų motina Daša Žukova turi įspūdingus namus ir Niujorke.<br>„ViDA Press“ nuotr.
R.Abramovičius su savo jauniausiųjų dviejų vaikų motina Daša Žukova turi įspūdingus namus ir Niujorke.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2015, 9:13 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 7:36 PM

Izraelio leidinys „Globes“ paskelbė, jog oligarchas, kuriam „Forbes“ skyrė 58-ąją vietą turtingiausių pasaulio žmonių sąraše, už 12 milijardų dolerių įsigijo nekilnojamojo turto Izraelyje.

Tel Avivo Neve Cedeko rajone R.Abramovičius nusipirko žemės sklypą, kuriame stovi viešbutis „The Varsano“, priklausęs broliams Varsano. Už šį sklypą milijardierius paklojo 100 milijonų šekelių (daugiau nei 23,7 mln. eurų).

0,15 ha žemės sklype stovi viešbutis, įrengta automobilių aikštelė.

Anglų futbolo klubo „Chelsea“ savininkas R.Abramovičius su šeima šiuo metu gyvena Londone. Tačiau jau kelerius metus jis domėjosi galimybe įsigyti nekilnojamojo turto būtent Tel Avivo Neve Cedeko rajone.

Milijardierius, kuris neslepia simpatijų Izraeliui, įsigytą viešbutį ketina paversti savo šeimos gyvenamuoju namu, kuriame apsistos, kai lankysis Izraelyje.

R.Abramovičius nekilnojamojo turto  turi Didžiojoje Britanijoje ir JAV. Niujorke  milijardierius turi  rūmus, kurių vertė  – maždaug 71 mln. eurų. Italų renesanso stiliaus pastatas yra su vaizdu į Centrinį parką. 1,4 tūkst. kv. metrų  būste   yra 8 miegamieji, 10 vonios kambarių, vyno rūsys, pobūvių salė ir erdvi  terasa ant stogo.

Parengta pagal užsienio spaudą 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.