Kambarys po laiptais atbaidys net didžiausius H.Poterio gerbėjus

Nuolat ieškantiems naujų pojūčių ir ekstremalių vietų apsigyventi Londonas turi gerų žinių. Šiuo metu siūlomi net du butai, kuriuose galima apsigyventi kaip Hario Poterio personažui. Paprastas, siauras ir ankštas kambarėlis po laiptais, kuriame telpa vos viena lova netviska prabanga, bet nuomos kaina išties stebina. Už tokį būstą šeimininkai prašo nuo 500 svarų sterlingų (677 eurų) iki 925 svarų sterlingų (maždaug 1,3 tūkst. eurų). Ir visa tai už idėją – kambariai įrengti populiaraus filmo apie Harį Poterį stiliumi, skelbia telegraph.co.uk.

Itin aukštos kambarių po laiptais nuomos kainos neįtikino net didžiausių Hario Poterio gerbėjų.<br>„Gumtree“/“Twitter“ nuotr.
Itin aukštos kambarių po laiptais nuomos kainos neįtikino net didžiausių Hario Poterio gerbėjų.<br>„Gumtree“/“Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-01 12:00, atnaujinta 2017-10-12 12:57

Visgi, nuomotis norinčių atsiranda. Viena kambariu susidomėjusi mergina Alex Lomax socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalino nuomojamo kambario vaizdais.

„Viskas, ką pamačiau kambaryje – tai lova, pastatyta po laiptais. Kaina stulbino – 500 svarų sterlingų (677 eurų) už mėnesį“, – rašė susierzinusi mergina.

Buto skelbime rašoma, kad ieškomas draugiškas, atviras ir bendraujantis žmogus, norintis prisijungti prie jau gyvenančių ir kartu leisti laiką. Skelbime įspėjama nesikreipti tuos, kuriems reikia daug privatumo. Paminėta ir tai, kad kambaryje yra tik lova, o kaina nurodyta daug mažesnė – maždaug 60 svarų sterlingų (81 euras) per mėnesį.

„Ilgai nelaukusi nusprendžiau patikrinti ar kambaryje yra čiužinys, ar lova“, – pasakojo mergina. – Po to slapta nufotografavau bendrą kambario vaizdą, kol šeimininkas darėsi sau kavą“, – tęsė mergina.

A.Lomax neslėpė nusivylimo nuomos kaina ir kambariu, ir prasitarė, kad už tokią kainą tikėjosi normalaus dydžio vienviečio kambario, kuriame tilptų ne vien lova. Daugybė „Twitter“ vartotojų išreiškė palaikymą būsimam tokio kambario nuomininkui. Pasipylė ne vienas juokelis apie Harį Poterį: „Neieškome tokių, kurie norėtų daug laiko praleisti savo kambaryje. Panašu, kad tai nebūtų įmanoma‘, – juokavo vienas „Twitter“ vartotojų.

Prie būsto skelbimo nėra jokių nuotraukų, o kambarį galima pamatyti tik A.Lomax „Twitter“ pasidalintose nuotraukose, todėl negalima teigti, kad tokia kaina yra reali, rašoma telegraph.co.uk. Visgi, panašus kaip šis Hario Poterio stiliumi sukurtas kambarys už stulbinamą kainą atrodo įmanomas.

Viename Londono rajonų, Islingtone, kambario nuomos kaina – 925 svarų sterlingų (maždaug 1,3 tūkst. eurų) per mėnesį už nedidelį „kambarį“, o pakėlus akis į viršų galima išvysti tik laiptus.

Tokio kambario skelbimo autorius išties pasižymi iškalba. Skelbime siūlomas „kerintis vienvietis kambarys nuostabioje kaimynystėje. Kambarys įrengtas pirmame aukšte, prabangiame Viktorijos stiliaus name. Vos 5-7 minutės pėsčiomis iki Londono metro ir geležinkelio stoties. Šalia daugybė restoranų, barų, kavinių ir parduotuvių.“

„Nors būstas pačiame miesto centre, bute ypatingai ramu, nes kambarys įrengtas iškart po laiptais. Didžiausiems Hario Poterio gerbėjams įrengta speciali spinta“, – rašoma skelbime.

Parengė Milda Sendžikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.