Verslininkai žada: įrengs prabangiausius apartamentus Klaipėdoje

Danės krantinė ir vos už kelių žingsnių besidriekianti Žvejų gatvė kuria naują – šiuolaikišką ir gyvą – Klaipėdos senamiesčio veidą. Verslininkai žada, jog čia vasarą duris atvers naujos kavinės ir barai, o įsikurti vilios prabangūs apartamentai. Čia tikimasi sukurti patraukliausią laisvalaikio ir pramogų erdvę šalia vandens, kuriai Lietuvoje nebūtų lygių.

Plėtotojai siekia atgaivinti Žvėjų gatvę Klaipėdoje – įkurs kavines bei apartamentus.<br>„Mėmelio uostas“ nuotr.
Plėtotojai siekia atgaivinti Žvėjų gatvę Klaipėdoje – įkurs kavines bei apartamentus.<br>„Mėmelio uostas“ nuotr.
Plėtotojai siekia atgaivinti Žvėjų gatvę Klaipėdoje – įkurs kavines bei apartamentus.<br>„Mėmelio uostas“ nuotr.
Plėtotojai siekia atgaivinti Žvėjų gatvę Klaipėdoje – įkurs kavines bei apartamentus.<br>„Mėmelio uostas“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 5, 2016, 11:09 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 4:23 PM

Siūlys aukščiausios klasės būstus

Didelį naujovių gūsį šalia Danės krantinės šią vasarą žada 4–uoju numeriu pažymėtame pastate Žvejų gatvėje užvirsiantis gyvenimas. Pirmajame aukšte, turinčiame terasą su vaizdu į upę įsikurs kavinės ir barai, viršutiniuose aukštuose bus įrengti apartamentai. Prabanga ir pro langus atsiveriančiais vaizdais jie turėtų pranokti kitus aukščiausios klasės būstus Klaipėdos senamiestyje.

2009 m. baigtas statyti pastatas iki šiol buvo „užkonservuotas“, nors Žvejų gatvė pastaraisiais metais tapo bene judriausia senamiesčio arterija, kurioje vieni po kitų kūrėsi populiarūs barai ir kavinės. Anuomet verslininkai į statybas investavo 5,8 mln. eurų,  šiuo metu projekto pabaigimui skirs 1 mln. eurų sumą.

Atskleis vietos potencialą

Dėl nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių ankstesniems Žvejų g. 4 šeimininkams nepavyko įpūsti gyvybės į prieš septynerius metus pastatytą objektą. Situacija pasikeitė „Žvejų rezidencija“ vadinamą pastatą neseniai įsigijus UAB „Mėmelio uostas“.

Naujųjų šeimininkų teigimu, remonto darbai čia užvirs jau už poros savaičių.

„Verslininkai, be jokios abejonės, suvokia vietos patrauklumą. Mes savo ruožtu siekiame, kad po šio pastato stogu įsikurtų solidų vardą Lietuvoje užsitarnavusios maitinimo bei kitos įstaigos. Tikslas – kilstelėti viso paslaugų ir pramogų spektro Klaipėdos senamiestyje kartelę.

Išpuoselėta, turiningu laisvalaikiu viliojanti promenada šalia upės – joks kitas miestas šalyje to neturi. Klaipėdai tiesiog reikia deramai atskleisti šios vietos potencialą“, – akcentavo UAB „Mėmelio uostas“ vadovas Tomas Pocevičius. Skatins laivybą

T. Pocevičiaus tegimu, naujai duris atversiantis ir įvairių paslaugų pasiūlysiantis pastatas Žvejų gatvėje turėtų tapti viena patraukliausių stotelių ne tik pasivaikščiojimų krantine mėgėjams, bet ir vandens transportą propaguojantiems klaipėdiečiams bei turistams.

Atplaukti iki baro ar savo apartamentų jachta – ši galimybė nėra utopija. Pilies, Biržos ir būsimasis Bastionų tiltas yra suprojektuoti su pakeliamaisiais mechanizmais. Kita vertus, jachtos nulenktais stiebais, kaip ir nedideli pramoginiai laiveliai, gali praplaukti po tiltais ir nekeliant tiltų.

Pasak verslininko, miesto valdžia ne kartą svarstė, jog kad laivybą Danės upėje būtina skatinti – atgaivinti vandens kelią, vadinamąjį karalienės Luizės maršrutą, upe iki Tauralaukio. Čia planuojama įrengti 14 prieplaukų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.