Įrengė aikštelę, kurioje vaikai gali pasijusti statybininkais

Dėl pastato rekonstrukcijos kylančius nepatogumus galima paversti privalumais. Besiplečiantis prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ nusprendė statybų nuotaikomis užkrėsti vaikus – čia iškilo aikštelė, kurioje kiekvienas vaikas gali tapti statybininku.

Vaikiškomis statybomis domisi ne tik berniukai – plytas stato ir mergaitės.<br>Organizatorių nuotr.
Vaikiškomis statybomis domisi ne tik berniukai – plytas stato ir mergaitės.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2016, 3:42 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 1:54 PM

Pirmieji mažiesiems skirtą statybų aikštelę, išsidėsčiusią maždaug 150 kvadratinių metrų plote, išbandė organizacijos „Gelbėkit vaikus“ globojamo Paparčių Šv. Juozapo dienos centro vaikai, kurie tikrino siūlomas transporto priemones, statė namą, lavino kūrybiškumą jį dekoruodami.

„Pasiūlydami vaikams tokią pramogą svarstėme, kaip sudominti ne tik berniukus, bet ir mergaites, – pasirodo, joms statybos ne ką mažiau įdomios“, – džiaugėsi „Megą“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Anot jos, vos kelias dienas veikiančią nemokamą pramogą ne tik vaikai, bet ir jų tėveliai įvertino puikiai – mažieji statybininkai čia pasiruošę darbuotis visą dieną, o tėvai teigia atvesiantys čia vaikus dar ne kartą. Tokios neįprastos pramogos vaikams mintį padiktavo „Megos“ plėtra, kurios darbai pasibaigs šį rudenį.

Šalia vaikiškos statybų aikštelės auga ir „Gerumo plytų siena“, kurią stato neabejingi likimo nuskriaustiems vaikams lankytojai: piešdami ant plytų – jie aukoja „Gelbėkit vaikus“ organizacijai, globojančiai vaikų dienos centrus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.