Garsus dizaineris parduoda 526 kv. m butą, jo interjeras verčia iš koto

Žinomo mados magnato Tommy Hilfigerio būstas Niujorke niekaip nesuranda pirkėjų. Dar prieš trejus metus viršutiniame dangoraižio aukšte esančius apartamentus dizaineris bandė parduoti už 75 mln. eurų, dabar jų kaina sumažėjo iki 55 mln. eurų sumos.

Ištaigingas dizainerio T.Hilfigerio penthauzas Niujorke jau kelerius metus nesėkmingai ieško pirkėjų.<br>„streeteasy.com“ nuotr.
Ištaigingas dizainerio T.Hilfigerio penthauzas Niujorke jau kelerius metus nesėkmingai ieško pirkėjų.<br>„streeteasy.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2016, 6:24 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:44 AM

Per šį laikotarpį būsto kaina buvo mažinta dar du kartus, po nesėkmingų bandymų pritraukti pirkėjus, jis trumpam dingo iš nekilnojamojo turto rinkos.

Dizaineriui ir jo žmonai priklausantis erdvus butas yra įrengtas 18 ir 19 -ajame „Plaza“ viešbučio aukštuose. Jame galima rasti penkis miegamuosius ir penki vonios kambarius, atveriančius įspūdingą šalia esančio centrinio parko panoramą.

Keblu ir tinkamai apibūdinti ištaigingą 526 kv. metrų apartamentų interjerą – jame gausu įvairių puošybos detalių, rytietiškų kilimų ar kristalais puoštų šviestuvų. Namuose sunku nepastebėti ir garsiųjų menininkų Andy Warholo ir Jean-Michelio Basquiato kurtų paveikslų.

Kaip rašoma skelbime, šiuose apartamentuose susipina „praėjusios eros žavesys su XXI a. patogumais“. Skaičiuojama, jog erdvių atnaujinimui dizaineris anksčiau yra skyręs daugiau nei 21 mln. eurų. 2013 metais šie apartamentai buvo vieni iš brangiausiai parduodamų būstų Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Parengta pagal businessinsider.com ir vidapress.ee

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.