Verslo centras Vilniuje ką tik baigtas, tačiau laisvų patalpų beveik neliko

Žalgirio gatvėje įsikūrusiame naujajame verslo centre „135“ gausėja nuomininkų, gruodžio pradžios kuriasi pirmosios įmonės. Projektą plėtojanti nekilnojamojo turto plėtros įmonė „Eika“ jau išnuomojo 75 proc. pastato. Nuomojamos patalpos sudaro 7,2 tūkst. kv. m., bendras verslo centro plotas – 8,4 tūkst. kv. m.

Verslo centre išnuomota jau 75 proc. patalpų.<br>Bendrovės nuotr.
Verslo centre išnuomota jau 75 proc. patalpų.<br>Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 10:32 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:10 AM

Verslo centre patalpas jau išsinuomojo informacinių technologijų bendrovė „Devbridge Group“, tarptautinė rinkodaros įmonė „Studio moderna“, kulinarijos studija „Čiop Čiop“, baldų salonai „Bo Concept“ ir „Vilmers“, technologinius sprendimus bei produktus kurianti, gaminanti ir platinanti „ACME Grupė“ ir kitos įmonės. Planuojama, kad iš viso moderniame verslo centre dirbs kelios dešimtys Lietuvos ir užsienio kapitalo įmonių.

Verslo centras jau yra pripažintas tinkamu naudoti, dalis nuomininkų pradėjo savo veiklą, kiti dar įsirengia patalpas. Veiklą pradėjo ir pastate įrengtas konferencijų centras.

Vienas svarbiausių verslo centro „135“ inžinerinių privalumų – pažangi drėkinimo sistema, dėl kurios patalpose sumažėja kietųjų dalelių ir dulkių statinis krūvis. Visuose aukštuose įrengtos pakeliamosios grindys leidžia lanksčiai perplanuoti biurą.

„Didžiuojamės šiuo projektu, kuriame ne tik įdiegėme pažangius inžinerinius sprendimus, bet ir daug dėmesio skyrėme interjerui, baldams, bendroms erdvėms, poilsio zonoms. Norime, kad tiek darbuotojai, tiek mūsų svečiai pajustų šių erdvių išskirtinumą ir komfortiškumą, kurie, tikime, prisidės ir prie darbuotojų produktyvumo augimo“, – tvirtina Domas Dargis, plėtotojos generalinis direktorius.

Sergej Artemiuk, bendrovės „ACME Grupė“ direktoriaus pavaduotojo finansų ir valdymo klausimais, teigimu, naujas verslo centras nuomai buvo pasirinktas neatsitiktinai.

„Ieškojome biuro, kuris būtų ekonomiškas, patogioje vietoje, šalia išplėtotos infrastruktūros bei atspindėtų mūsų puoselėjamas vertybes – atvirumą, paprastumą, energijos tausojimą ir atsakingą vartojimą. Šio verslo centro koncepcija labiausiai sutapo su mūsų norais ir lūkesčiais“, – sako S. Artemiuk.

Planuojama, kad iš pradžių verslo centre „135“ įsikurs apie 30 „ACME Grupei“ priklausančių įmonių aukščiausio lygio vadovų bei specialistų.

Šiuo metu baigiamos pasaulinio tvarumo sertifikato BREEAM suteikimo verslo centrui procedūros. Siekiama gauti „Very Good“ įvertinimą.

Specialistai jau įvertino pastato energetikos, modernių inžinerinių sprendinių bei itin efektyvių įrenginių parinkimą, taip pat komforto sąlygų užtikrinimą, transporto infrastruktūrą (dviračių takai, stotelė šalia, susisiekimas su svarbiais objektais). Įvertintas ir atliekų rūšiavimas – pastate bus rūšiuojamos popieriaus, plastiko, stiklo, metalo bei maisto atliekos.  

Verslo centro darbuotojams įrengta bendro naudojimo dušų ir persirengimo kambarių, 150 saugomų vietų dviračiams, stogo terasa, vidinis kiemas su poilsio ir pramogų zonomis, konferencijų centras su modernia įranga bei erdvus vestibiulis su sėdimosiomis vietomis.

Nekilnojamojo turto įmonės „Eika“ projektą „135“ sudaro verslo centras, kurio oficialus atidarymas numatomas 2017 m. vasario mėn., bei 6,5 tūkst. kv. m ploto užimantis daugiabučių namų kompleksas, kurio pirmąsias patalpas gyventojams planuojama priduoti ateinančių metų vasarį. Į visą projektą įmonė investavo apie 16,6 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.