Klaipėdiškių pora savo apartamentus puošia rožėmis

„Prašmatniai įrengti, erdvūs, nepaprastai jaukūs apartamentai, į kuriuos  norisi  sugrįžti ir praleisti dar bent kelias akimirkas ramybėje, kur, rodos, sustoja laikas ir atsigauna gyvenimo rutinos nuvarginta siela“, –  taip apie viešnagę vienuose Klaipėdos apartamentuose  savo laiške rašė viešnia.  O nuomojamo būsto šeimininkai Domantė ir Ignas džiaugiasi, kad pasiteisino jų idėja –  įrengti puošnius namus norintiems čia sutikti didžiąsias metų ir asmenines šventes. 

Puošniai įrengę nuomai skirtus apartamentus, klaipėdiškiai sulaukė sėkmės.<br>M.Bučnio nuotr.
Puošniai įrengę nuomai skirtus apartamentus, klaipėdiškiai sulaukė sėkmės.<br>M.Bučnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Mantas Bučnys

Dec 14, 2016, 3:47 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:37 PM

„Pavyzdžiui, mums visiškai netikėtai kilo idėja, kad rožės kybotų ore. Ilgai svarstėme, kaip galima būtų tai įgyvendinti, ir galiausiai nutarėme jas prikabinti prie heliu pripildytų balionų, tačiau ir čia prireikė nemenkai pasukti galvą, nes rožė tiesiog per sunki vienam balionui, tad teko prie kiekvienos gėlės prikabinti po kelis.

Džiaugėmės šiais atradimais, nes nauja idėja leido apartamentams atrodyti dar originaliau“,  –  džiaugėsi Domantė. Ji įsitikinusi, jog kartu su sutuoktiniu kabančių rožių idėją Lietuvoje įgyvendino pirmieji.

Kai į apartamentus atvykusiam vyrui, norėjusiam pasipiršti savo mylimajai, savininkai pasiūlė rožes, jam labai patiko idėja. Ant kiekvienos rožės, kabančios ore, buvo prikabinta po lapelį, o viename jų – ir klausimas: „Ar tekėsi už manęs?“. Tokie ir  panašūs įvykiai, kurie nutinka jų nuomojamų apartamentų svečiams, Domantę ir Igną ypač džiugina. 

Verslininkų pora taip pat siūlo trejus apartamentus su SPA. Pora jų įsikūrę uostamiesčio centre, o vieni – ramioje šiaurinėje miesto dalyje. Šie apartamentai skirtingi savo interjeru, tačiau visi jie – ypač ištaigingi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.