Garsios rašytojos būstas neatrodo taip, kaip daugelis įsivaizduotų

Vos pažvelgus į populiariojo serialo „Sex and the city“ (liet. „Seksas ir miestas“ ) kūrėjos Candace Bushnell namus, tampa aišku, jog jie gerokai skiriasi nuo aktorės Sarah Jessica Parker įkūnytos herojės buto. Tai erdvus būstas Konektikute, primenantis ūkininko gyvenamąjį namą, kurį rašytoja tikisi parduoti už 1,22 mln. eurų.

„Sekso ir miesto“ autorė savo būstą Konektikute parduoda už 1,22 mln. eurų.<br>„Klem Real Estate“ nuotr.
„Sekso ir miesto“ autorė savo būstą Konektikute parduoda už 1,22 mln. eurų.<br>„Klem Real Estate“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-17 22:16, atnaujinta 2018-02-09 22:01

Prieš vienuoliką metų autorė dar 1830 -aisiais statytą būstą įsigijo už gerokai mažesnę 626 tūkst. eurų sumą. Gyvendama šiuose namuose ji parašė keturias savo knygas, o prieš tai, jos skiltis „The New York Observer“ dienraštyje virto populiariuoju serialu bei filmais.

Nenuostabu, kodėl žinoma rašytoja išsirinko šį būstą, jame anksčiau gyveno ir kiti menininkai – aktorius Walteris Matthau, dramaturgas Arthuras Milleris ir skulptorius Alexandras Calderis.

Be XIX amžiaus namo, kiek daugiau nei hektarą užimančiose valdose yra atskiras dviejų aukštų garažas, svečių namelis bei baseinas.

Rašytoja savo butą Niujorke Grinvič Vilidže neseniai pardavė už 2,45 mln. eurų, vietoj jo šį vasarį ji įsigijo kuklesnį būstą Manhetene, jo vertė – 724 tūkst. eurų.

Parengta pagal elledecor.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.