Besiruošianti vestuvėms žinoma pora įsigijo naują namą

Artėjant modelio Kate Upton ir beisbolo žaidėjo Justino Verlanderio vestuvėms, pora jau pradėjo ruoštis gyvenimui drauge. Sužadėtiniai neseniai įsigijo būstą Los Andžele, Beverli Hilse už beveik 5 mln. eurų.

Būstas Los Andžele už beveik 5 mln. eurų – naujieji modelio Kate Upton ir beisbolo žaidėjo Justino Verlanderio namai.<br>ViDA Press nuotr.
Būstas Los Andžele už beveik 5 mln. eurų – naujieji modelio Kate Upton ir beisbolo žaidėjo Justino Verlanderio namai.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 5:41 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:33 PM

Tai 1976 metais pastatytas ir atnaujintas tradicinio stiliaus namas, kuriame įrengti penki miegamieji ir šeši vonios kambariai. Erdviame, 530 kv. metrų ploto būste įrengtos medinės grindys, aukštos lubos, yra atskiras kambarys su židiniu.

Atnaujinta virtuvė atveria duris į svetainę ir nedidelį barą, o namo kieme įrengtas teniso kortas, baseinas bei atskiras namelis svečiams.

Anksčiau šis būstas priklausė žinomam saksofonistui Kenny G, kurį jis 1988 metais pardavė garsiam teniso žaidėjui Pete'ui Samprasui už 2,36 mln. eurų.

Naujakurių kaimynystėje gyvena daugiau žinomų žmonių, arčiausiai jų – aktorius Vinas Dieselis.

Parengta pagal „ViDApress.ee“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.