Tarp brangiausių šalyje – Petro Masiulio ir Nerijaus Dagilio namai

Paskutinė šių metų savaitė  pažėrė smagių naujienų iš nekilnojamojo turto pardavimų skrynios. Vakar skelbėme, kad parduodamas įspūdingas prieš trejus metus Didžiųjų Gulbinų kvartale pastatytas 900 kv. metrų namas. O šiandien – prabangus, prancūziško stiliaus architektūros namas Žvėryne.

Skaičiuojama, jog P.Masiulio namo vertė galėtų siekti ir 4 mln. eurų.<br>„Baltic Sotheby's International Realty“.
Skaičiuojama, jog P.Masiulio namo vertė galėtų siekti ir 4 mln. eurų.<br>„Baltic Sotheby's International Realty“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2016, 2:26 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:26 PM

Abiejų namų kainos panašios – apie 4 mln. eurų, abu priklauso garsiems žmonėms.

Didžiųjų Gulbinų kvartale stovinčio namo stulbina ne tik kaina – 4,1 mln. eurų, bet ir jo architektūra, interjeras. Statinio fasadą sudaro akmuo, plytos ir stiklas, o viduje dominuoja kietmedis, kuris panaudotas tiek grindims, tiek sienoms.

Registrų centro duomenimis, šio prestižinio kvartalo teritorija priklauso įmonei „Gulbinų turizmas“, jos vadovas – Sigitas Kubilius. Bendrovės akcininkų sąrašą sudaro 12 asmenų, iš jų daugelis yra gerai žinomi verslininkai. Na, o minėtas architekto Alvydo Šeiboko projektuotas namas, įsikūręs hektarą užimančiame sklype, priklauso buvusiam „Hermis Capital“ vadovui Nerijui Dagiliui. 

Prabangus, prancūziško stiliaus architektūros namas Žvėryne – „Tele2“ vadovo Petro Masiulio nuosavybė. Nors būstas buvo statytas ne pardavimui, vos tik baigus paskutinius įrengimo darbus šeimininkai sulaukė besidominčių pirkėjų – tarp jų ir ambasados.

„Jei gausime tą kainą, kurios tikimės, parduosime namą, nusipirksime kitą, o likusius pinigus perleisime vaikams“, – apie prašmatnų turtą Birutės gatvėje portalui lrytas.lt kalbėjo P.Masiulis.

Daugiau nei 300 kv. metrų būstą su specialistų pagalba projektavo namo šeimininkai, o namo interjerą kūrė ne dizaineris ar architektas, o P.Masiulio žmona Alanta. Nekilnojamojo turto agentūros „Baltic Sotheby's International Realty“ parduodamų namų kainos gerokai viršija didžiausius šių metų nekilnojamojo turto sandorius – brangiausias namas Lietuvoje šiemet buvo parduotas už „varganus“ 1,37 mln. eurų. O brangiausi butai M.K.Čiurlionio ir Subačiaus gatvėse kainavo 750 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.