Žinomai komikei pagaliau pavyko parduoti savo „nedidelį“ butą

Aktorei Amy Schumer pagaliau pavyko parduoti savo „nedidelį“ butą Manhetene, Niujorke. Kol kas neaišku, kas naujasis šio būsto šeimininkas ir už kokią pinigų sumą jis buvo įsigytas. Tačiau akivaizdu, kad ankštu įvardintas butas nėra toks jau ir mažas.

Komikė A.Schumer pardavė savo būstą Niujorke, tačiau spėjama, jog sandoris jai buvo nuostolingas.<br>„Modlin Group“ nuotr.
Komikė A.Schumer pardavė savo būstą Niujorke, tačiau spėjama, jog sandoris jai buvo nuostolingas.<br>„Modlin Group“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2017, 9:30 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:43 PM

Praėjusiais metais komikė juokavo, jog nepaisant jos šlovės ir sėkmės, jai vis dar tenka gyventi vieno miegamojo bute be jokio lifto. Vis dėlto, A.Schumer pamiršo paminėti, jog techniškai viršutiniame aukšte esantis bustas gali būti laikomas penthauzu.

Aktorės būstas įsikūręs dailiame daugiabutyje, netoliese Gamtos mokslų muziejaus, o Centrinis Niujorko parkas – vos už vieno kvartalo. Šį 79 kv. metrų ploto butą A.Shumer už 1,62 mln. eurų įsigijo 2014-ųjų rugsėjo mėnesį.

Prieš metus aktorė nekilnojamąjį turtą bandė parduoti už beveik 2 mln. eurų, tačiau po metų jo kaina sumažėjo iki 1,55 mln. eurų. Komikė, ko gero, neišvengė finansinių nuostolių, nes būstą pardavinėjo už gerokai mažesnę kainą, be to, ji turės sumokėti ir tarpininkavimo mokestį nekilnojamojo turto agentams.

Nors žvaigždžių pasaulyje šis būstas nėra didelis, tačiau jis puikiai tinka vienam asmeniui ar porai. Čia išlaikyti du senoviniai židiniai, o virtuvės ir vonios kambariuose galima rasti prabangių apdailos medžiagų.

Parengta pagal businessinsider.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.