Nesėkmė: niekas neperka rusų milijardieriaus žmonos vilos

Buvusi milijardieriaus Vasilijaus Anisimovo žmona Galina parduoda vilą, už kurią prašo 18 mln. JAV dolerių. Tai – kone perpus pigiau, nei turtuoliams atsiėjo pati vila ir jos remontas. 

 Buvusi milijardieriaus žmona namą už 3,7 mln. JAV dolerių 1996 m. nusipirko iš vieno restoranų tinklo  “BurgerFi” įkūrėjo Johno Rosatti.<br>NT agentūros nuotr.
 Buvusi milijardieriaus žmona namą už 3,7 mln. JAV dolerių 1996 m. nusipirko iš vieno restoranų tinklo  “BurgerFi” įkūrėjo Johno Rosatti.<br>NT agentūros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-01 23:18

Šis G.Anisimovos bandymas parduoti Brukline (JAV) esančią vilą – nebe pirmas. Pirmąjį kartą tai mėginta padaryti 2013 metais. Tąsyk už vilą prašyta 30 mln. JAV dolerių. Kaip rašo „Daily Mail”, ši kaina dvigubai viršijo visus nekilnojamojo turto Brukline pasiūlymus. 

Praėjus metams vilą vėl bandyta parduoti, tik jau už 17 mln. JAV dolerių, o šių metų kovą už ją prašyta tik 12,5 mln. JAV dolerių. Nepaisant to, pirkėjų taip ir neatsirado. 

Buvusi milijardieriaus žmona namą už 3,7 mln. JAV dolerių 1996 m. nusipirko iš vieno restoranų tinklo  “BurgerFi” įkūrėjo Johno Rosatti.

Į trijų aukštų vilos, kurios plotas – per 1,3 tūkst. kvadratinių metrų, perstatymas jai atsiėjo daugiau nei 30 mln. JAV dolerių. Drauge moteris išpirko nekilnojamąjį turtą gretimame sklype, kur įrengė būstą svečiams.  

Vilai taip pat priklauso didžiulis baseinas, garažas penkiems automobiliams ir jachtų prieplauka. 

Šiandien vidutiniškai nekilnojamasis turtas Brukline kainuoja milijoną JAV dolerių, vidutiniškai po 4,8 tūkst. JAV dolerių už kvadratinį metrą. Palyginti su praėjusiais metais, šiame Niujorko rajone nekilnojamojo turto kaina išaugo 22 proc., praneša nekilnojamojo turto agentūra „Douglas Elliman”.

Anisimovų duktė Ana gyvena taip pat Niujorke, čia stovinčiame „Time Warner Center” dangoraižyje. Ana 2012 m. norėjo parduoti čia esančius apartamentus už 50 mln. JAV dolerių, tačiau po kurio laiko būstas iš parduodamųjų sąrašo buvo išbrauktas. 

2015-aisiais būstą šiame dangoraižyje pardavė Rusijos politikas Andrejus Vavilovas. Nekilnojamojo turto pirkėjai jam sumokėjo 51mln. JAV dolerių. O milijardieriaus Dmitrijaus Rybolovlevo dukra 2011 m. Manhatane nusipirko patį brangiausią būstą, kainavusi 88 mln. JAV dolerių. Tiesa, po penkerių metų jį jau mėgino parduoti. 

„Forbes“ sudarytame Rusijos turtingiausių žmonių sąraše V.Anisimovas užima 60-ąją vietą. Jo turtas vertinamas 1,4 mlrd. JAV dolerių. Verslininkui priklauso į nekilnojamąjį turtą investuojanti kompanija „Coalco International”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.