Turto bankas toliau parduoda kariuomenės kūrėjams skirtus tarnybinius butus

Turto bankas toliau parduoda kariuomenės kūrėjams skirtus tarnybinius butus, nors politikai buvo sutarę, jog iš valstybės suteiktų būstų atsargos karininkai ir jų šeimos nebus iškeliami, antradienį pranešė „Lietuvos žinios“.

Turto bankas Vilniuje Kęstučio gatvėje.<br>AP nuotr.
Turto bankas Vilniuje Kęstučio gatvėje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2017, 10:30 AM, atnaujinta Aug 29, 2017, 10:32 AM

Liepos 27 dieną Turto banko viešame aukcione už 49 tūkst. eurų buvo parduotas Vilniaus S.Nėries gatvės 15 name esantis butas, kuriame nuo 1995 metų su šeima gyvena vienas Lietuvos karo akademijos vadovų Jonas Laugalys, prisidėjęs prie Lietuvos kariuomenės kūrimo.

Anot dienraščio, tas pats padaryta dar su penkiais S.Nėries gavės 15 namo butais, jie taip pat parduoti už 49-60 tūkst. eurų. Prieš tai, gegužę, už 53-56 tūkst. eurų nupirkti du būstai šiame name. Turto bankas skelbia, kad rengiamasi parduoti dar 27 S.Nėries gatvės 15 namo butus.

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Vytautas Bakas teigė, kad jam nėra žinoma apie butų, kuriuose iki šiol gyvena karininkų šeimos, naujus pardavimus. Pasak jo, šių metų pradžioje buvo sutarta su Krašto apsaugos ministerija ir Turto banku, kad šiais metais Lietuvos kariuomenės kūrėjų naudojami butai nebus parduodami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.