Statybos sostinės centre finišo tiesiojoje: kuriamas įspūdingas restoranas ir įrengiami butai

Šiuo metu daugiafunkciame komplekse „Live Square“ Gedimino prospekte baigiami paskutiniai aplinkos sutvarkymo ir vidaus apdailos darbai ir bręsta įkurtuvių nuotaikos.

Daugiafunkciame komplekse „Live Square“ Gedimino prospekte baigiami paskutiniai aplinkos sutvarkymo ir vidaus apdailos darbai.<br>EIKA vizualizacija
Daugiafunkciame komplekse „Live Square“ Gedimino prospekte baigiami paskutiniai aplinkos sutvarkymo ir vidaus apdailos darbai.<br>EIKA vizualizacija
Daugiafunkciame komplekse „Live Square“ Gedimino prospekte baigiami paskutiniai aplinkos sutvarkymo ir vidaus apdailos darbai.<br>EIKA vizual.
Daugiafunkciame komplekse „Live Square“ Gedimino prospekte baigiami paskutiniai aplinkos sutvarkymo ir vidaus apdailos darbai.<br>EIKA vizual.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 15, 2019, 3:43 PM, atnaujinta May 15, 2019, 4:10 PM

Nuo gegužės pradžios palaipsniui pradėtos atiduoti patalpos verslo centro ir prekybinės galerijos nuomininkams ir restorano operatoriui įsikurti. Viešbutis „Hilton Garden Inn“ tikisi pirmuosius svečius priimti liepos antroje pusėje. Klientai, įsigiję butus komplekso gyvenamojoje dalyje, taip pat gyvena įkurtuvių rūpesčiais, o neparduotų butų komplekse – vos 5.

Kaip jau buvo skelbta, patalpos verslo centre buvo išnuomotos vos įpusėjus statybas, o praėjusį rudenį buvo intensyviai ieškomas restorano operatorius. Pasak „Eikos“ turto valdymo departamento direktoriaus Giedriaus Brūzgės, restorano operatoriaus atsiradimas prieš komplekso atidarymą – didelė sėkmė. „Dar vasario mėnesį restorano ir stogo terasos operavimo sutartis buvo pasirašyta su Palangoje įsikūrusio „Restoranas 4“ komanda“, – teigia „Eikos“ atstovas.

Šiuo metu įrengiamos beveik 200 kv. m ploto restorano patalpos pirmame verslo centro aukšte bei apie 250 kv. m plotas ant stogo terasos. „Kol kas norėtume išlaikyti intrigą ir koncepcijos paslaptį atskleisime atidarydami restoraną. Bet tikime, kad sugebėsime nustebinti vilniečius bei miesto svečius pasitelkdami sėkmingą savo trijų metų pajūryje sezoniškumo standartus laužančią patirtį“, – sako „Restorano 4“ direktorė Vesta Žemaitė.

Šiuo metu prekybos ir pramogų galerijoje yra likusios laisvos kelios patalpos. „Į kai kurias patalpas konceptualiai ieškome specializuotos maisto ir gėrimų parduotuvės su galima erdve degustacijoms ar minibaru, kitose – formuojame „butikinės“ mados kampelį ir ieškome šiam konceptui tinkančių kandidatų“, – komplekso užpildymo planais dalinasi G. Brūzgė.

Butus įsigiję klientai šiuo metu jau turi galimybę atlikti būstų apdailos darbus ir, tikėtina, per vasarą įsikurs naujuose namuose, kaip ir 5 paskutiniai likę neparduoti prabangūs apartamentai ras savo šeimininkus.

Planuojama, kad pirmieji svečiai viešbutyje „Hilton Garden Inn“ apsigyvens po liepos 15 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.