Vilniaus centre kils dar trys nauji daugiabučiai

Vilniuje pradedamos projekto „Centro rezidencija“ trečiojo etapo statybos. Šiame etape bus statomi trys mūriniai A+ energinės klasės daugiabučiai namai. Statytojai rinkai pasiūlys 176 butus, kurių plotas sieks nuo 25 iki 97 kvadratinių metrų.

Žalgirio stadiono teritorijoje kyla dar trys daugiabučiai.<br>vizual.
Žalgirio stadiono teritorijoje kyla dar trys daugiabučiai.<br>vizual.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2019, 4:28 PM

Trečiojo etapo vidutinė butų kaina sieks 2599 Eur/kv. m.

Pirmajame projekto etape parduoti beveik visi butai, iš 115 butų liko neparduotas tik 1, o antrajame etape, kurį planuojama užbaigti iki metų pabaigos, jau parduota daugiau nei 75% butų.

„Pirkėjai Vilniuje vis labiau vertina, kur ir kaip praleidžia savo laiką. „Centro rezidencijos“ namai nuo Katedros aikštės yra nutolę vos kelis šimtus metrų, todėl gyventojai gali visas reikalingas vietas pasiekti pėsčiomis ar dviračiu, išvengdami automobilių spūsčių – tai yra didžiausias šio projekto privalumas“, – teigia bendrovės valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

Kiekvieno projekto etapo gyventojai turės atskirą uždarą teritoriją ir savo vidinį kiemą su žaliosiomis zonomis, pasivaikščiojimo takais. Pirmo aukšto gyventojai turės nuosavas terasas.

Projekto plėtotoja bendrovė „Hanner“ į jį investuos 14 mln.  eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.