Parduodamas namas, kuriame prabėgo buvusio JAV prezidento Baracko Obamo vaikystė

Honolulu (Havajai, JAV) buvo parduotas namas už 2,2 mln. dolerių, kuriame buvęs JAV prezidentas Barackas Obama vaikystėje gyveno su mama ir močiute. Tuo metu jo motina studijavo netoliese esančiame Havajų universitete, rašo „Forbes“.

Honolulu (Havajai, JAV) buvo parduotas namas už 2,2 mln. dolerių, kuriame buvęs JAV prezidentas B. Obama vaikystėje gyveno su mama ir močiute.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Honolulu (Havajai, JAV) buvo parduotas namas už 2,2 mln. dolerių, kuriame buvęs JAV prezidentas B. Obama vaikystėje gyveno su mama ir močiute.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-02-24 10:44, atnaujinta 2020-02-24 14:17

Medinis vieno aukšto namas, kurį nuomojo būsimojo JAV prezidento šeima, buvo pastatytas 1940 m., o 1960-aisiais rekonstruotas. Jame yra trys miegamieji ir du vonios kambariai. Bendras namo plotas yra 185 kvadratiniai metrai. Sklype su nedideliu sodu taip pat yra svečių namai su vienu miegamuoju, rašo RBC.

Dabar namas priklauso šalia esančiai bažnyčiai. Dar visai neseniai jis buvo nuomojamas vietinio universiteto profesoriams ir darbuotojams, o prieš kurį laiką jame gyveno vietinis klebonas. Jie nusprendė namą parduoti ir pinigus skirti parapijai išplėsti.

Pasak nekilnojamojo turto agento Nancy Mortono, namas pardavinėjamas jau kelias savaites, juo domisi, tačiau daugiausia ne potencialūs pirkėjai, o tie, kurie tiesiog nori aplankyti buvusio JAV prezidento namus ir ten nusifotografuoti.

Primename, kad praėjusių metų spalį buvo parduoti butai Jungtinėje Karalystėje, kur praėjusio amžiaus pradžioje gyveno velionė Elizabeth Bowes-Lyon, valdančiosios Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II motina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.