Imta pardavinėti brangiausią Europoje vilą – prašoma 362 mln. eurų

Garsusis drabužių dizaineris Pierre'as Cardinas pardavinėja savo neįprastą vilą Prancūzijos Rivjeroje. Kaip skelbia britų leidinys „The Sun“, vilos pardavimu užsiimanti NT agentūra „Christies International Real Estate“ jos kainos neatskleidžia, tačiau kalbama apie 305 milijonų svarų (362 milijonų eurų) sumą. Jei tai pasitvirtintų, vadinasi tai šiuo metu yra brangiausiai Europoje parduodamas būstas.

Garsusis drabužių dizaineris Pierre'as Cardinas pardavinėja savo neįprastą vilą Prancūzijos Rivjeroje.<br>„Christies International Real Estate“ nuotr.
Garsusis drabužių dizaineris Pierre'as Cardinas pardavinėja savo neįprastą vilą Prancūzijos Rivjeroje.<br>„Christies International Real Estate“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2020, 10:18 AM

Tai neįprastos architektūros kūrinys – jis neturi aštrių kampų , o savo forma primena burbulus. Vila buvo pastatyta 1975–1989 m., ją suprojektavo vengrų architektas Antti Lovagas, o P.Cardenas įsigyjo 1990-ųjų pradžioje įvykusiame aukcione. Ankstesnis neįprastų namų savininkas – prancūzų pramonininkas – jau buvo miręs.

Pagrindinio pastato plotas yra 1200 kvadratinių metrų. Jame yra 10 miegamųjų ir 11 vonios kambarių. Viloje taip pat yra trys baseinai, sodai, amfiteatras su 500 vietų, iš kur atsiveria puikus vaizdas į vandenyną. P.Cardenas ne kartą savo viloje rengė triukšmingus vakarėlius, kuriuose dalyvavo daugybė įžymybių, tokių kaip Pierce'as Brosnanas ir Rhysas Evansas.

Tai ne pirmas bandymas parduoti vilą, 2015-aisiais už ją dizaineris tikėjosi gauti 300 milijonų svarų (356 mln. eurų), tačiau pirkėjų neatsirado.

Praėjusių metų lapkritį buvo pranešta, jog Prancūzijos Rivjeroje buvo parduota „Les Cedres“ („Kedro vila“), kurios vienas savininkų buvo Belgijos karalius Leopoldas II.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.