Vilniaus Lazdynų baseino statybos rangovai savivaldybę padavė į teismą

Užbaigti Vilniaus Lazdynų baseino statybos nesusitikę rangovai dėl nutrauktos sutarties Vilniaus miesto savivaldybę padavė į teismą, praneša „Verslo žinios“.

Užbaigti Vilniaus Lazdynų baseino statybos nesusitikę rangovai dėl nutrauktos sutarties Vilniaus miesto savivaldybę padavė į teismą.<br>lrytas.lt montažas
Užbaigti Vilniaus Lazdynų baseino statybos nesusitikę rangovai dėl nutrauktos sutarties Vilniaus miesto savivaldybę padavė į teismą.<br>lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-13 12:01, atnaujinta 2020-03-13 12:04

Vasario pabaigoje jungtinės veiklos partneriai – įmonės „Montuotojas“, „AxisPower“, „HSC Baltic“ ir „Mitnija“ – pateikė ieškinį Vilniaus apygardos teismui dėl „viešojo pirkimo sutarties nutraukimo pripažinimo neteisėtu ir teisinių pasekmių“.

BNS anksčiau rašė, kad Vilniaus Lazdynų statybų konkursas bus rengiamas šiemet, o statybų pabaiga gali nusikelti iki 2021-ųjų pabaigos. Pasirašant sutartį su „Irdaiva“ planuota, jog baseinas bus baigtas iki 2018-ųjų rugsėjo pabaigos.

Vilniaus savivaldybė 21,8 mln. eurų baseino statybų sutartį su bankrutuojančia „Active Construction Management“ (buvusia „Irdaiva“) nutraukė sausio pabaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.