Alytuje esančiam „vaiduokliui“ paslėpti – tentas už 11 tūkst. eurų

Alytaus miesto savivaldybė balandžio pradžioje už beveik 11 tūkst. eurų įsigijo milžinišką tentą, kuriuo dengiamas šalia savivaldybės miesto centre esantis nebaigtas statyti pastatas.

Alytus, Alytaus miestas, kelias<br>V.Balkūno nuotr.
Alytus, Alytaus miestas, kelias<br>V.Balkūno nuotr.
N.Cesiulis.<br>T.Bauro nuotr.
N.Cesiulis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 26, 2020, 9:31 AM

Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis teigė, kad pinigai bus išieškoti iš pastato savininkų. „Vienas iš jų sutinka sumokėti dalį kainos, o iš kito savininko, jeigu nesutiks, išieškosime“, – naujienų agentūrai BNS sakė Alytaus vadovas.

Jo teigimu, uždengti miesto centre stūksantį pastatą nusprendė miesto savivaldybė, kadangi nebaigtas statyti pastatas jau keletą dešimtmečių nepuošia Dzūkijos sostinės.„Tas pastatas jau 30 metų toks – mes nebegalime daugiau žiūrėti“, – kalbėjo Alytaus meras.

Jis taip pat teigė, kad kol kas savivaldybė negali imtis iniciatyvos pastatą nugriauti, nes savininkai santykius aiškinasi teismuose. „Mes privačiam turtui negalime nieko padaryti, ten tarp savininkų jau ilgą laiką vyksta teisminiai procesai“, – sakė N.Cesiulis.

Daugiau nei 1,1 tūkst. kvadratinio metro tentą pagamino konkursą laimėjusi Rietave registruota bendrovė „Frezavimo namai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.