Visaginas atsinaujina: už 4 mln. rekonstruos alėją ir fontaną

Gegužės 23-ąją pasirašyta statybos rangos sutartis tarp Visagino savivaldybės administracijos ir AB „Panevėžio statybos tresto“ dėl Visagino Sedulinos al. ir fontano rekonstravimo darbų.

Gegužės 23-ąją pasirašyta statybos rangos sutartis tarp Visagino savivaldybės administracijos ir AB „Panevėžio statybos tresto“ dėl Visagino Sedulinos al. ir fontano rekonstravimo darbų.<br>Vizual.
Gegužės 23-ąją pasirašyta statybos rangos sutartis tarp Visagino savivaldybės administracijos ir AB „Panevėžio statybos tresto“ dėl Visagino Sedulinos al. ir fontano rekonstravimo darbų.<br>Vizual.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2022, 11:22 AM

Įgyvendinant projektus, planuojama visiškai atnaujinti visos alėjos dangas, lietaus surinkimo sistemą, atlikti naujų atraminių sienelių įrengimą, įrengti laiptus, pritaikytus žmonėms su negalia, atlikti fontano rekonstrukciją, apželdinti teritoriją ir įrengti mažosios architektūros formas (suoliukus ir kt.).

Šiuo metu alėjos laiptai yra blogos būklės, paviršiai daug kur trūkę. Teritorija visiškai nepritaikyta žmonių su negalia judėjimui. Teritorijoje esantis fontanas nuolat reikalauja  remonto. Atnaujinus infrastruktūrą, bus garantuotas pėsčiųjų patogumas ir saugumas bei sukurta estetiška viešoji erdvė gyventojams ir miesto svečiams, užtikrintos palankesnės sąlygos vietos verslininkams.

Sutarties įgyvendinimo terminas – 12 mėn., tačiau ne ilgiau kaip iki 2023 m. rugsėjo mėn.

Statybos rangos darbų vertė – 4 170 447,63 eurų su PVM.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?