Žadėjęs vaikų nesugadinti pinigais B. Gatesas pažadą sulaužė: dukra įsikūrė beveik 50 mln. eurų vertės būste

26 metų Jennifer, Billo ir Melindos Gatesų dukra, persikėlė į 51 mln. dolerių  (47,66 mln. eurų) vertės penthauzą Manhatane. Tai, ko gero, garsiausias Niujorko nekilnojamasis turtas. Anksčiau butas priklausė „Formulės 1“ žvaigždei Lewisui Hamiltonui. Apie tai rašo „New York post“.

26 metų Jennifer, Billo ir Melindos Gatesų dukra, persikėlė į 51 mln. dolerių vertės penthauzą Manhatane.<br>Stopkadras, Imago-images/Scanpix nuotr, lrytas.lt montažas
26 metų Jennifer, Billo ir Melindos Gatesų dukra, persikėlė į 51 mln. dolerių vertės penthauzą Manhatane.<br>Stopkadras, Imago-images/Scanpix nuotr, lrytas.lt montažas
26 metų Jennifer, Billo ir Melindos Gatesų dukra, persikėlė į 51 mln. dolerių vertės penthauzą Manhatane.<br>Imago-images/Scanpix nuotr.
26 metų Jennifer, Billo ir Melindos Gatesų dukra, persikėlė į 51 mln. dolerių vertės penthauzą Manhatane.<br>Imago-images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-02-17 22:08

Trijų aukštų penthauzas, kuriame gyvena Jennifer su vyru, yra didžiausias garsiajame daugiabutyje Grinvičo gatvėje 443. Anksčiau jis priklausė lenktynininkui Lewisui Hamiltonui, tačiau 2021 metais jį už 49,5 mln. dolerių pardavė Sietle įsikūrusiam trestui, kuris, kaip manoma, yra susijęs su B. Gatesu.

Lewisas jame niekada negyveno, nors penthauzas jam priklausė ketverius metus.

Bute yra šeši miegamieji, šeši vonios kambariai, du vonios kambariai, šešių metrų aukščio lubos, kelios terasos ir dvi automobilių stovėjimo vietos.

Penthauzas turi nuosavą liftą, o viršutiniame aukšte esančios dvigubos terasos įrėmina papildomą svetainę su langais nuo grindų iki lubų.

Jennifer ir jos vyras Naelis Nassaras, kurie laukiasi pirmagimio, persikraustė į naują prabangų butą, nepaisant ankstesnių tėvų pareiškimų, kad jie turėtų atsisakyti didžiosios dalies savo milijardų, kad nesugadintų savo vaikų.

Billas anksčiau yra pareiškęs, kad jam svarbiau, jog jo vaikai gautų išsilavinimą ir rastų savo gyvenimo kelią.

Jis pažadėjo kiekvienam iš jų duoti po nedidelę pinigų sumą, o likusius pinigus skirti savo vardo fondui.

„Mūsų vaikai gaus puikų išsilavinimą ir šiek tiek pinigų, todėl jie niekada nebus vargšai, bet turės patys kurti savo karjerą. – Vaikus gadina dideli pinigai. Jie iškreipia jų suvokimą“, – sakė B. Gatesas, turintis tris įpėdinius.

Iš Jennifer Gates buto atsiveria nuostabus vaizdas į Hadsono upę.

Jame taip pat yra nuosavas lauko baseinas.

Tarp kitų įžymybių, gyvenusių šiame pastate, yra Jennifer Lawrence, Justinas Timberlake'as, Ryanas Reynoldsas, Harry Stylesas, Jake'as Gyllenhaalas ir Abel Makkonen Tesfaye, geriau žinomas kaip The Weeknd.

Prieš įsigydama 51 mln. dolerių  (47,66 mln. eurų) vertės butą, Jennifer turėjo 5 mln. dolerių vertės butą Penktojoje aveniu. Dabar jis yra parduodamas. Jai taip pat priklauso 16 mln. dolerių vertės žirgų ferma Vestčesteryje, kurią ji gavo dovanų baigusi Stanfordo universitetą.

Ten įvyko ir jos prabangios vestuvės su Naeliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.