Aiškėja, kad išeitinę išmoką M. Pakalniui sumokėjo ne tik savivaldybė

Vilniaus miesto savivaldybės vyriausiajam architektui Mindaugui Pakalniui buvo išmokėtos dvi išeitinės išmokos, kurių suma siekia 13367 eurų „į rankas“, skelbia portalas Delfi.

Vilniaus miesto savivaldybės vyriausiajam architektui Mindaugui Pakalniui buvo išmokėtos dvi išeitinės išmokos, kurių suma siekia 13367 eurų „į rankas“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vilniaus miesto savivaldybės vyriausiajam architektui Mindaugui Pakalniui buvo išmokėtos dvi išeitinės išmokos, kurių suma siekia 13367 eurų „į rankas“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-08-30 10:51

M. Pakalnis išmoką gavo ir iš savivaldybės kontroliuojamos įmonės „Susisiekimo paslaugos“. Viešojoje erdvėje kilus pasipiktinimui dėl neteikiamos informacijos apie buvusiam Vilniaus miesto vyriausiajam architektui išmokėtą išeitinę išmoką, antradienį sostinės savivaldybė pranešė, kad jos dydis siekė 3 mėnesių vidutinius atlyginimus.

Delfi skaičiavimu, darbą paliekančiam M. Pakalniui savivaldybė išmokėjo ne mažiau nei 7860 eurų „į rankas“. Visgi portalas praneša, kad M. Pakalniui buvo išmokėta ir įmonės „Susisiekimo paslaugos“ išeitinė, kurios dydis siekė 5507,61 euro „į rankas“.

Taigi, bendra išeitinių išmokų suma susidaro 13367 eurus į rankas, skelbia Delfi.

ELTA primena, kad sostinės vyriausiasis architektas M. Pakalnis darbą Vilniaus savivaldybėje baigė rugpjūčio 7 dieną. Kaip pranešė savivaldybė, toks sprendimas buvo priimtas bendru šalių sutarimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.