Trakai ruošiasi atnaujinti erdvę prie Akmenos ežero: pritaikys ir renginiams

Trakų rajono savivaldybė informuoja, kad MB „Pastatų projektavimo menas ir mokslas“ parengė Arakalnio rekreacinės teritorijos sutvarkymo techninį projektą.

Trakų rajono savivaldybė informuoja, kad MB „Pastatų projektavimo menas ir mokslas“ parengė Arakalnio rekreacinės teritorijos sutvarkymo techninį projektą.<br>Vizual.
Trakų rajono savivaldybė informuoja, kad MB „Pastatų projektavimo menas ir mokslas“ parengė Arakalnio rekreacinės teritorijos sutvarkymo techninį projektą.<br>Vizual.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2023, 12:30 PM

Pasak savivaldybės, teritorija bus pritaikyta miestiečių ir miesto svečių pažintiniam lankymui, pasivaikščiojimams bei renginiams.

Planuojama įrengti 200 vietų automobilių stovėjimo aikštelę rytinėje sklypo dalyje, atnaujinti masinių renginių erdvę.

Taip pat ketinama atnaujinti pagrindinį pėsčiųjų ir dviračių taką ir įrengti naują taką, jungsiantį renginių erdvę ir automobilių stovėjimo aikštelę, nurodoma savivaldybės išplatintame pranešime.

Akmenos ežero pakrantėje bus įrengtos poilsio terasos, gamtinių takų sistema, informaciniai stendai, mažosios architektūros elementai, rodyklės, apšvietimas, sutvarkyti želdiniai.

Trakų rajono savivaldybės teigimu, vienerius metus rengtam projektui pritarė visos derinančios institucijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.