Paskelbtas konkursas Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos vadovo pareigoms užimti

Aplinkos ministerija skelbia konkursą Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos vadovo pareigoms užimti.

Aplinkos ministerija skelbia konkursą Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos vadovo pareigoms užimti.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Aplinkos ministerija skelbia konkursą Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos vadovo pareigoms užimti.<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2023, 9:32 AM

„Naujojo institucijos lyderio laukia nelengvas uždavinys: reikės mažinti statybų biurokratiją ir ją keisti inovacijomis ir skaitmeninimu, atsisakyti biurokratinių perteklinių reikalavimų, tačiau ir efektyviai plėsti statybų kontrolės mechanizmą“, – sako aplinkos ministras Simonas Gentvilas.

Ministerija nurodo, kad naujasis Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos vadovas užtikrins teritorijų planavimo ir statybos politikos įgyvendinimą, įstaigos funkcijų atlikimo kokybę, savalaikiškumą ir atitiktį veiklos sričiai keliamiems reikalavimams, užtikrins programų ir priemonių vykdymo ir įstaigai paskirtų valstybės biudžeto asignavimų bei kitų lėšų naudojimo teisėtumą, ekonomiškumą, efektyvumą ir rezultatyvumą, keliamų tikslų pasiekimą, kurs efektyvią įstaigos vidaus kontrolę.

Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos vadovas skiriamas 5 metų kadencijai su galimybe ją pratęsti dar 5 metams. Siūlomas atlyginimas – nuo 3 906 Eur neatskaičius mokesčių.

Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija užtikrina, kad teritorijų planavimas ir statinių statyba būtų vykdoma teisėtai, kad administracinės paslaugos teritorijų planavimo ir statybos srityje būtų teikiamos skaidriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.