Investuotojų žvilgsniai vis labiau krypsta į Naujamiestį: už šį pastatą nepagailėjo kosminių pinigų

Vilniaus Naujamiesčio rajonas traukia investuotojų ir vystytojų žvilgsnius. Turto banko organizuotame aukcione, Algirdo gatvėje esančios patalpos parduotos už 1,74 mln. eurų.

Turto banko organizuotame aukcione, Algirdo gatvėje esančios patalpos parduotos už 1,74 mln. eurų.<br>VI Turto banko nuotr.
Turto banko organizuotame aukcione, Algirdo gatvėje esančios patalpos parduotos už 1,74 mln. eurų.<br>VI Turto banko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2023, 2:07 PM

Gautos lėšos bus nukreiptos Turto banko įgyvendinamiems valstybės turto atnaujinimo projektams.

Patrauklioje ir investuotojų dėmesio sulaukiančioje vietoje – Algirdo gatvėje buvo parduodamos 1,1 tūkst. kv. m ploto patalpos su dalimi pastatui priskirto žemės sklypo.

Penkių aukštų pastate Algirdo g. 31 veikia įvairios įstaigos, o parduodamos patalpos išsidėsčiusios 3 ir 4 pastato aukštuose. Pradinė jų kaina aukcione buvo 1,27 mln. eurų. Aukcione varžėsi keturi dalyviai, kurie kainą pakėlė iki 1,74 mln. eurų.

Objektas sulaukė investuotojų ir vystytojų dėmesio, kurie svarstė galimybes čia įkurti apgyvendinimo paslaugas teikiančią įstaigą, taip pat konversiją į gyvenamosios paskirties pastatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.